Comtrade predstavio Tesla televizore

Nakon uspešne linije pristupačnih Tesla tableta, kompanija Comtrade domaćem tržištu nudi i kvalitetne Tesla televizore. Kompanija je predstavila tri nova modela televizora.

Nakon uspešne linije pristupačnih Tesla tableta, kompanija Comtrade domaćem tržištu nudi i kvalitetne Tesla televizore. Kompanija je predstavila tri nova modela televizora koje će ponuditi kao deo svog Tesla portfolia. Ove TV uređaje odlikuju odlične performanse i moderan dizajn, pristupačne cene i izbor dijagonala za sve potrebe i želje korisnika, poručuju iz ove kompanije.
Bez obzira za koji se model opredelite, možete da očekujete najsavremeniji dizajn tankih ivica ekrana u kombinaciji sa elegantnim, niklovanim metalnim postoljem sa nožicama. I metalni okvir televizora doprinosi utisku o visokom kvalitetu uređaja i oplemenjuje enterijer. Tesla televizori su ogledalo napredne tehnologije izrade, ali i odgovor na rastuće kriterijume kupaca u Srbiji i širom sveta, kažu u kompaniji Comtrade.
tesla_tv_32_back.jpg
Televizori dolaze sa PVA panelom odličnog kvaliteta, koga odlikuje dobra slika bez obzira da li gledate obične televizijske kanale, HD kanale ili prikaz sa eksternog uređaja. Sva tri modela imaju panele koji su svoje mogućnosti demonstrirali na internim testiranjima, kada je temperatura boja iznosila skoro idealnih 6500K. Dva veća modela raspolažu sa Full HD (1920×1080 piksela) rezolucijom, dok je osvetljenje 450 cd/m2, uglovi gledanja deklarisani na 178 stepeni u svim pravcima, a vreme odziva 5 milisekundi.
Comtrade se ovde postarao da obezbedi Dolby DTS podršku za sve Tesla televizore, te korisnici mogu da uživaju u jasnom i čistom zvuku. Uz to, audiofile će veoma obradovati informacija da svi televizori raspolažu digitalnim SPDIF audio priključkom.
Tesla1.jpg
Bez obzira na veličinu, Tesla televizori se odlikuju zajedničkim karakteristikama u koje ubrajamo ugrađeni DVBT/C tjuner, tri HDMI konektora pune veličine za povezivanje sa multimedijalnim uređajima, računarima ili igračkim konzolama, kao i mogućnost puštanja fajlova direktno sa USB memorije. Između ostalog, podržano je i direktno puštanje MKV fajlova i drugih popularnih audio i video formata sa eksternih skladišta, kao i PVR snimanje preko USB porta, na eksterne uređaje (fleš memorije, hard diskove i slično).
Tesla2.jpg
Takođe, treba imati u vidu da Tesla televizore odlikuje intuitivni korisnički interfejs na srpskom jeziku, što će svakako pomoći korisnicima širom zemlje da se lako snađu i ovladaju brojnim funkcijama ovih TV uređaja. Treba pomenuti i elektronski programski vodič (EPG – Electronic Program Guide), kao i podršku za hotelski mod, zahvaljujući kojoj ovaj aparat može da bude veoma interesantan i ugostiteljima i raznim preduzećima.
Tesla3.jpg
Serija novih, ultratankih Tesla televizora biće dostupna u tri modela:
– 32-inčni Tesla TV J32E601B1
– 39-inčni Tesla TV J39E601B1
– 50-inčni Tesla TV J50E602B1
Pored vrhunskih karakteristika, sve televizore odlikuje i izuzetno povoljna cena, a napomenućemo da će se Tesla televizori u prodaji pojaviti od 13.decembra 2014.
Izvor: Tesla

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi