Comtrade postao prva kompanija u regionu sa statusom zlatnog partnera ISTQB

Comtrade je postao prva kompanija u Jadranskom regionu koja je dobila status zlatnog partnera (Gold Partner) organizacije ISTQB

Comtrade je postao prva kompanija u Jadranskom regionu koja je dobila status zlatnog partnera (Gold Partner) organizacije ISTQB (International Software Testing Qualifications Board). Organizacija ISTQB razvila je jednu od najuspešnijih šema u svetu prilagođenih za sertifikaciju testera softvera.
U kompaniji Comtrade istovremeno se izvodi preko 300 projekata, a u testiranje softvera za više od 900 klijenata do sada je uloženo već više od 2.000 inženjer-godina. Osim toga, može da se pohvali izuzetnim spiskom referenci na području visoko kvalitetnog softvera i rešenja, kao i velikim brojem klijenata koji veruju kompaniji već više od 20 godina. Partnerstvo sa organizacijom ISTQB je tako logičan sledeći korak i priznanje za rad, uloženi trud i vrednosti koje kompanija stvara za svoje zadovoljne klijente.
Organizacija ISTQB je inicijator i autor najuspešnije šeme prilagođene za sertifikaciju testera softvera. Do decembra 2013. organizacija ISTQB izdala je više od 336.000 sertifikata u preko 100 država širom sveta. Partnerski program namenjen je onim globalnim kompanijama koja se zalažu za temeljno proveren softver. Radi se o kompanijama koje brinu za to da je znanje zaposlenih inženjera za testiranje u skladu sa međunarodnim standardima i dobrim praksama koje važe za oblast testiranja softvera.
Izvor: Comtrade

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi