Comtrade je postao ekskluzivni regionalni distributer Acer smart telefona

Kompanija Comtrade nas obaveštava da je postala ekskluzivni distributer Acer smart telefona za Srbiju i okolne zemlje.

Kompanija Comtrade nas obaveštava da je postala ekskluzivni distributer Acer smart telefona za Srbiju, Bosnu, Makedoniju i Crnu Goru. Na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu ovi uređaji pobudili su ogromno interesovanje, a iz trenutne ponude u kompaniji Comtrade izdvajaju Dual SIM modele Acer Liquid Z4 i Acer Liquid Z5. Pored mnogih vrhunskih karakteristika, model Liquid Z4 odlikuju kristalno čist prikaz na ekranu od 4 inča, AcerRAPID funkcija za brzo pokretanje foto-aparata (čak i kada je uređaj isključen), veoma čist zvuk, znatna poboljšanja za reprodukciju glasa i još mnogo naprednih osobina.
Acer Liquid Z5 telefon pruža iskustvo gledanja slika i video zapisa na velikom, jasnom ekranu od 5 inča. Supertanki dizajn profila od od 8,8 mm omogućava udobnu kontrolu telefona jednom rukom i jednostavno korišćenje svih njegovih mogućnosti. Oba modela mogu da se pohvale inovativnim selfie tasterom (AcerRAPID), ali i nizom zanimljivih opcija:
Liquid_Z5_Family03.jpg
– AcerFLOAT – intuitivni korisnički interfejs omogućava prelazak iz jedne aplikacije u drugu, bez potrebe da se prethodna zatvori
– Float Caller – notifikacija koja prikazuje dolazni poziv kao “mini-window pop-up” i ne prekida rad u određenoj aplikaciji
– AcerCloud, za lako deljenje multimedijalnih fajlova i dokumenta
– Unapred ponuđena 4 profila: Brzi, Osnovni, Laki i Klasični
Pored vrhunskih karakteristika, inovacija poput selfie dugmeta (AcerRAPID), impresivnog dizajna i Dual SIM funkcionalnosti, ova Acer modela odlikuje i još jedna, veoma važna osobina a to je pristupačna cena. Acer Liquid Z4 će koštati 14.000 dinara, dok će Acer Liquid Z5 koštati 20.000 dinara.
Izvor: Comtrade

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi