Computerland predstavio nove DJI dronove

Kompanija Computerland, distributer DJI proizvoda za Srbiju organizovala je prezentaciju najnovijih proizvoda kompanije DJI.

Kompanija Computerland, distributer DJI proizvoda za Srbiju organizovala je prezentaciju najnovijih proizvoda kompanije DJI. Prezentovani su dronovi: Phantom 3 i 4 i 4 Pro, Inspire 1 i Mavic Pro, kao i nosači i stabilizatori kamera: Ronin-M i Osmo+ i Osmo mobile.
Izdvojili bismo najnoviji dron, Movic Pro, najbolji proizvod u svojoj kategoriji. Autonomija leta daje Mavic-u mogućnost da izbegava objekte i letbdi sigurno. Sadrži 5 kamera, GPS i GLONASS, 2 ultrasonična senzora za utvrđivanje razdaljine i 24 moćna jezgra. Njegova specifičnost između ostalog je neverovatan dizajn i njegova praktičnost -sklopivost i mogućnost da stane u ranac, torbu. Izdvojili bismo i Phantom 4 Pro koji ima displej u sebi i koji sa najnaprednijim sistemom propulsije, aerodinamičnim oblikom i većom baterijom postiže 28 minuta letenja.
dron2.JPG
Što se tiče nosača i stabilizatora kamera, vrlo interesantan i praktičan proizvod je Osmo Mobile koji pretvara vaš smartphone u smart motion kameru, čineći vaš snimak profesionalnim. Ima u sebi prilagodljiv džojstik, bluetooth konekciju i kompletnu kontrolu kamere.
dron3.JPG
Izvor: Computerland

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi