Civilization VI sada ima besplatan demo

Ukoliko nikad niste imali prilike da igrate jednu od igara iz Civilization franšize, sada imate priliku da barem isprobate besplatan demo šestog nastavka serijala.

Ukoliko nikad niste imali prilike da igrate jednu od igara iz Civilization franšize, sada imate priliku da barem isprobate besplatan demo šestog nastavka serijala. Novoobjavljeni demo je već na Steamu i omogućava gejmerima da igraju u Kini sa Kvin Ši Huangom kao liderom. Imajući u vidu koliko puna partija može trajati, vi ovde dobijate mogućnost da igrate samo prvih 60 poteza. Jednom kada to pređete, možete ponovo da počnete demo sa novih 60 poteza ili da kupite igru.
Oni koji su potpuno novi u Civilization serijalu mogu da pokrenu i kompletan tutorijal kako bi njihovo iskustvo bilo mnogo lakše. Pored toga, Firaxis je objavio novu listu uputstava za početnike koja mogu biti itetkako korisna. Treba dodati da će se Civilization VI uskoro moći kupiti na Steamu po ceni od 48 dolara umesto dosadašnjih 60. Demo za Civilization VI možete preuzeti odavde.
Mass Effect: Andromeda: grafičko poređenje
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi