Canonova serija imagePROGRAF osvojila je nekoliko nagrada na testiranjima kompanije BLI

Canon Europe osvojio je tri prestižne nagrade „Izbor“ („Pick“) kompanije BLI za svoju seriju uređaja za štampu širokog formata Canon imagePROGRAF.

Canon Europe osvojio je tri prestižne nagrade „Izbor“ („Pick“) kompanije BLI za svoju seriju uređaja za štampu širokog formata Canon imagePROGRAF. Nagrade „Izbor“ kompanije BLI rezultat su rigoroznog testnog procesa koji traje dva meseca i ispituje svaki aspekt uređaja kako bi potencijalnim kupcima pružio pouzdane informacije o tome koliko je pojedini uređaj prikladan za njihovo poslovanje. 
Canonovi uređaji osvojili su sledeće nagrade:
– Canon imagePROGRAF iPF780/785 – izuzetni tehnički pisač u boji širokog formata 36“ (Outstanding 36” Colour Wide Format Technical Printer)
– Canon imagePROGRAF iPF785 MFP M40 – izuzetni višefunkcijski uređaj (MFP) u boji širokog formata 36“ (Outstanding 36” Colour Wide Format MFP)
– Canon imagePROGRAF iPF680/685 – izuzetni tehnički pisač u boji širokog formata 24“ (Outstanding 24” Colour Wide Format Technical Printer)
Uspehu Canonovih uređaja imagePROGRAF na ovom testiranju doprinelo je nekoliko faktora. BLI je uređaje posebno pohvalio za „besprekornu pouzdanost“ i „izuzetnu produktivnost“ te se pohvalno osvrnuo na jednostavnost korišćenja i mogućnost zamene kertridža tokom rada, kao i dosledni kvalitet otiska na različitim vrstama papira. BLI je također pohvalio inovativan dizajn radnih procesa za korišćenje uređaja, uključujući mogućnost ispisa sa prenosnih uređaja, deljenja i ispisivanja dokumenata direktno iz servisa na «Cloud-u» – što je posebno korisno za inženjere i profesionalne tehničke dizajnere. 
Izvor: Canon

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi