Greška

Došlo je do greške.

Canon predstavio EOS M6 fotoaparat

15.02.2017 17:19 | 3 Multimedija
Canon predstavio EOS M6 fotoaparat

Canon je zvanično najavio Canon EOS M6 mirrorless fotoaparat, koji je naslednik prošlogodišnjeg Canon EOS M5 modela. Iz ugla dizajna, EOS M6 je ipak nešto drugačiji od svog prethodnika i deluje sličnije kompanijinim ranijim mirrorless modelima.

Kada su specifikacije u pitanju, Canon EOS M6 ima 24.2MP CMOS APS-C senzor sa faznom detekcijom. Fotoaparat je sposoban za brzo i kontinuirano fotografisanje od sedam frejmova u sekundi, što se može povećati na devet frejmova u sekundi uz AF Lock. Uređaj ima i Canon DIGIC 7 image procesor, ISO raspon od 100-25.600, Full HD video snimanje, ugrađenu stabilizaciju slike, Wi-Fi, NFC i Bluetooth podršku.

canon2_13.jpg
Prisutan je i 3-inčni touchsceen displej, a fotoaparat je kompatibilan sa brojnim Canonovim objektivima kao što su EF, EF-S i EF-M linije. Canon EOS M6 fotoaparat će na tržištu biti dostupan od aprila, po ceni od 800 dolara bez objektiva, i po ceni od 900 dolara uz EF-M 15-45mm/F3.5-6.3 IS STM zoom paket objektiva, odnosno 1280 dolara uz EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM objektiv.

Izvor: Ubergizmo

markoni Neregistrovan korisnik
Citiram korisnika: XXS-iq Ne shvatam poantu aparata bez ogledala osim pre svega za video, a ovaj nema 4K. Fotografije su odlicne i sa dosta jeftinijim DSLR aparatom istog formata, osisace ih panasonic i sony kao sto su vec uradili sa nikonom. fuji se jos kako tako drzi, olympus je sony kupio, a leica je panasonic (uglavnom)…
Tebi prijatelju bar po ovome sto si napisao,ovo i nije oblast koja je ti je bliska ?
XXS-iq Neregistrovan korisnik
Ne shvatam poantu aparata bez ogledala osim pre svega za video, a ovaj nema 4K. Fotografije su odlicne i sa dosta jeftinijim DSLR aparatom istog formata, osisace ih panasonic i sony kao sto su vec uradili sa nikonom. fuji se jos kako tako drzi, olympus je sony kupio, a leica je panasonic (uglavnom) . DSLR nije dobar za video - pre nego pustis svetlo i sklonis ogledalo gledas na ekranu sliku koja je sa pomocnog maleckog senzora a na optickom trazilu nemas sve informacije - obisno nemas nista, gledas ono sto ulazi u senzor, a ne ono kako ga senzor vidi, sustinski aparati bez ogledala su digitalni, a sa ogledalom opticki SLR pa digitalizovani u DSLR. CANON i NOKON jos nisu umrli u DSLR-u a kace ne znamo. U DSLR-u ih jedino spasava puno opreme-objektiva, koju su ljudi prethodno kupili pa im je jako glupo da predju na nesto drugo, posebno profesionalci. koji pre svega zahtevaju dve memorijske kartice - jako je glupo recimo snimati svadbu a kartica ne radi-moze li svadba ponovo, ali tu im se vec uvukao fuji sa apx-c senzorom i olympus sa 4/3", a sony u DSLR-u full frame svi naravno sa 4K

AMD će koristiti i Vega i Polaris GPU-ove za Radeon RX 500 seriju

Bethesda: Nova Wolfenstein igra je izvanredna

10304
10305
10306
10307
10308
10309