Call of Duty: WWII: prvi trejler i datum objave

Ovogodišnji naslov prati prvu američku pešadijsku diviziju koja krči put kroz Evropu. Misije će uključivati i iskrcavanje u Normandiji, kao i bitku u Ardenima

Activision je upravo objavio prvi trejler za predstojeću igru Call of Duty: WWII. Pored toga, tim je otkrio i datum objave ove igre, a to je 3. novembar, a dodaćemo i da nas igra očekuje za PC, PlayStation 4 i Xbox One platforme. Ovogodišnji naslov prati prvu američku pešadijsku diviziju koja krči put kroz Evropu. Misije će uključivati i iskrcavanje u Normandiji, kao i bitku u Ardenima.
Iako ćete prvenstveno igrati kao mladi, neiskusni narednik Denijels u kampanji za jednog igrača, biće i misija u kojima ćete preuzeti ulogu žene u francuskom pokretu otpora. Na E3 2017 gejming sajmu ćemo videti i nekoliko detalja iz multiplejera, ali je ovo sve što za sada znamo. Activision je potvrdio da će biti pokrenuta i beta pre objave igre, ali bez davanja tačnog datuma. Potvrđeno je i da će se pojaviti glumac Džos Duhamel iz serijala Transformers u igri Call of Duty: WWII.
Nova ekspanzija za Call of Duty: Infinite Warfare stigla na PS4

Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi