Bloomberg: na listi investitora Cyanogena nije Microsoft

U narednom periodu biće veoma zanimljivo videti kako će se Microsoft ponašati u slučaju Cyanogen, posebno nakon što se ova kompanija distancirala od Google-a

U narednom periodu biće veoma zanimljivo videti kako će se Microsoft ponašati u slučaju Cyanogen, posebno nakon što se ova kompanija distancirala od Google-a. Ipak, za sada se sve svodi na spekulacije, jer kompanija iz Redmonda nije odlučila da uloži svoj novac u Cyanogen, poručuje u svom izveštaju Bloomberg.
Iako je Cyanogen trenutno prepoznat samo po izradi custom ROM-ova za Android, novi izveštaju tvrde da ova kompanija pregovara sa Microsoftom kako bi kreirali custom mod učitan sa Windows aplikacijama, u zamenu za finansijsku investiciju. Čak i ako se čini da su ovi pregovori propali, ova startup kompanija neće ostati bez novca, jer Bloomberg poručuje da su na putu da ostvare investicije od 110 miliona dolara, uloženih od strane drugih investitora. Osim toga, pojedini izvori tvrde da će se Microsoft na kraju možda ipak uključiti u celu priču.
Izvor: Engadget
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi