Bloodborne na listi Amazona i za PC, ali je objava malo verovatna

Igru je razvio From Software, specijalno za Sony gejming konzolu; ova igra predstavlja jedan od brojnih naslova zbog kojih vredi kupiti PS4 konzolu

Jedna od najiščekivanijih ekskluziva za PlayStation 4 konzolu – Bloodborne, postala je ovog meseca konačno dostupna za gejmere širom sveta. Iako je razvijena ekskluzivno za PlayStation 4 konzolu i tako reklamirana, najnovija lista francuskog odeljenja Amazona ukazuje nam na to da bi ova igra mogla postati dostupna i za PC u bliskoj budućnosti.
U listi Amazon France sajta, nalazi se PC verzija igre Bloodborne kao kompatibilna za Windows 7 i Windows 8, ali kao što i očekujete, igra je trenutno nedostupna. Imajući u vidu da je Amazon jedan od najvećih online prodavaca na svetu, svi su očekivali da ovo ujedno znači i da igra izlazi za PC gotovo izvesno. Međutim, stvarnost je drugačija. Igru je razvio From Software specijalno za Sony-evu konzolu i ova igra predstavlja jedan od brojnih naslova zbog kojih vredi kupiti PS4 konzolu, pa možemo da kažemo da su šanse da se ona pojavi na računarima zaista minimalne, ili čak nemoguće.
Izvor: VRZone

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi