Blizzard pokrenuo funkciju glasovnog razgovora za sve svoje igre

Blizzard je već pokušao da uvede funkciju glasovnog ćaskanja u igrama kao što je World of Warcraft, ali je prošle godine kompanija najavila novu funkciju

Već duže vreme ukoliko želite da ćaskate sa prijateljima dok igrate igre, morate da se okrenete drugim platformama kao što su Skype, Ventrilo ili TeamSpeak. Blizzard je već pokušao da uvede funkciju glasovnog ćaskanja u igrama kao što je World of Warcraft, ali je prošle godine kompanija najavila novu funkciju koja nosi naziv Voice Chat. Za razliku od funkcije glasovnog ćaskanja u World of Warcraftu koja je bila ograničena samo na tu igru, Blizzard Voice Chat može da se koristi u svim njihovim igrama.
Za one koj su se pitali kada će funkcija izaći iz beta faze, dobre vesti su da je Blizzard zvanično pokrenuo Blizzard Voice. Korišćenje Blizzard Voice funkcije je prilično jednostavno. Prvo treba da nadogradite vaš Battle.net launcher, i kada to učinite otvorite Social prozor, kreirate kanal, pozovete prijatelje i pritisnete ikonicu za glasovno ćaskanje. Da li će Blizzard Voice biti dovoljno dobar da zameni postojeće platforme koje su tu godinama ostaje da se vidi.
Blizzard kaže da nije vlasnik Diablo2HD.com domena
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi