BlackBerry potvrdio da radi na novom tabletu i slajder konceptu

Džon Čen, CEO kompanija BlackBerry je potvrdio da kanadska kompanija trenutno aktivno radi na dva nova zanimljiva projekta. U pitanju su tableti i slajder koncept.

Džon Čen, CEO kompanija BlackBerry je potvrdio da kanadska kompanija trenutno aktivno radi na dva nova zanimljiva projekta. U pitanju su tableti i slajder koncept, koji će korisnicima omogućiti da imaju veliki displej, ali i fizičku tastaturu u isto vreme. Pre nekoliko meseci je primećen i patent za ovaj uređaj, a sada imamo i zvaničnu potvrdu da se na njemu radi. Patent opisuje kako telefon sa velikim displejom može da sakrije fizičku tastaturu korišćenjem šarke, koja bi omogućila da se tastatura otkrije, proširujući radni prostor za kucanje na uređaju. Kada je tablet u pitanju, već neko vreme kruže priče da BlackBerry sprema naslednika svog BlackBerry Playbook tableta (na fotografiji). Za sada nije poznato kada će ovi uređaji biti lansirani, ali ranije glasine ukazuju na izvesni BlackBerry “Visa/Victoria” uređaj, koji je planiran za 2015. godinu. Da li je u pitanju telefon ili tablet, za sada nije poznato, ali će se sigurno više znati u narednim mesecima.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi