BitTorrent pokrenuo platformu za strimovanje besplatne muzike i videa

BitTorrent je radio na proširenju svog portfolija cloud servisa u poslednje vreme, od Sync aplikacije za skladištenje i deljenje fajlova, do Live platforme za emitovanje videa

BitTorrent je radio na proširenju svog portfolija cloud servisa u poslednje vreme, od Sync aplikacije za skladištenje i deljenje fajlova, do Live platforme za emitovanje videa. Sada je pokrenut i BitTorrent Now, striming servis za muziku i video podržan oglasima.
Nova platforma neće biti fokusirana da privuče sve muzičare i umetnike širom sveta, već će umesto toga biti domaćin kreatorima sadržaja koji se prijave da distribuiraju svoj rad kroz platformu. Kompanija nije stranac ni u podržavanju umetnika u poslednje vreme, a to im je omogućilo da naprave muziku i filmove dostupnim preko njihovog peer-to-peer servisa za deljenje fajlova. I
deja je da budete u stanju da otkrijete nezavisne i velike umetnike na platformi i strimujete njihov sadržaj besplatno na više uređaja. Jedino što treba da znate je da ćete morati da trpite oglase. BitTorrent Now je trenutno objavljen kao Android aplikacija, a iOS i Apple TV verzije su u izradi.
BitTorrent se fokusira na online medije
Izvor: TheNextWeb

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi