Bitka i na fudbalskom terenu: Intel Barseloni a Microsoft sponzor Real Madridu

Microsoft je upravo najavio da je sklopio ugovor sa španskim fudbalskim klubom Real Madrid, čime najviše žele da poboljšaju svoj imidž u Evropi.

Microsoft je upravo najavio da je sklopio ugovor sa španskim fudbalskim klubom Real Madrid, čime najviše žele da poboljšaju svoj imidž u Evropi. O popularnosti Real Madrida ne treba trošiti reči, pa će Microsoft ovim partnerstvom verovatno značajno poboljšati svoj imidž u Evropi, posebno u slučaju dogovora koji bi doveo njihove proizvode kao što su tableti pravo na fudbalski teren. U ovom trenutku nije previše toga poznato o partnerstvu, ali Forbes otkriva da će ono doneti “ekskluzivni digitalni sadržaj i virtuelno iskustvo fanovima kroz novu digitalnu platformu”. Iako cifre nisu zvanično otkrivene, govori se da je ugovor vredan 30 miliona dolara. Zanimljivo je da Intel već ima partnerstvo sa Fudbalskim klubom Barselona, najvećim rivalom Real Madrida. Ovo nije prvi put da Microsoft sklapa ugovore u sportu, jer jedan već imaju sa NFL ligom, vredan 400 miliona dolara. Međutim, u njemu nemaju previše sreće budući da komentatori nazivaju Surface uređajem koji liči na iPad.
Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi