Benchmark u Njujorku: Acer predstavio i Liquid Leap Fit i Curve narukvice

Kompanija Acer prošle godine je ušla na tržište nosivih uređaja sa Liquid Leap narukvicom. Ove godine proširili su svoju liniju sa Liquid Leap Fit i Liquid Leap Curve modelima.

Kompanija Acer prošle godine je ušla na tržište nosivih uređaja sa Liquid Leap narukvicom. Ove godine na događaju u Njujorku proširili su svoju liniju sa Liquid Leap Fit i Liquid Leap Curve modelima. Liquid Leap Fit ima 1-inčni touchscreen ekran kao i senzor otkucaja srca koji automatski radi 150 skeniranja na dan kako bi vas pratio. Takođe treba istaći da ova narukvica ima i senzor stresa, kao i da joj je sama narukvica izmenjiva i vodootporna. Acer Liquid Leap Curve narukvica ima identične specifikacije kao Fit model, ali različit dizajn. Ona dolazi sa zakrivljenim ekranom, i može se reći da ima nameru da bude i modni nosivi uređaj. Senzor stresa koji imaju ove narukvice će vam reći kada treba da uzmete predah od dugih sati neprekidnog rada u kancelariji. Acer će ove naurkvice prodavati i u Evropi, ali još uvek ne znamo kada.
AcerLeapCurve2.jpg
Izvor: Benchmark
Sve informacije vezane za Acer, možete pogledati na Acer stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi