Belville, prvo naselje u Srbiji koje ima Smart aplikaciju

Sa ciljem da svojim stanovnicima obezbedi još lakšu, moderniju i jednostavniju komunikaciju i pristup svim neophodnim informacijama, naselje Belville je nedavno lansiralo Smart aplikaciju koja korisnicima pruža sve potrebne informacije o naselju a ujedno i omogućava komunikaciju stanovnika u novom mobilnom okruženju

Sa ciljem da svojim stanovnicima obezbedi još lakšu, moderniju i jednostavniju komunikaciju i pristup svim neophodnim informacijama, naselje Belville je nedavno lansiralo Smart aplikaciju koja korisnicima pruža sve potrebne informacije o naselju a ujedno i omogućava komunikaciju stanovnika u novom mobilnom okruženju.
01_1.jpgPosebno atraktivna funkcionalnost aplikacije je augmented reality ili izmenjena realnost zahvaljujući kojoj je naselje korisnicima prikazano u realnom vremenu u 3D okruženju u kom je moguće, na interesantan način, istražiti čitav kompleks Belville naselja.
03_1.jpgSmart aplikacija će biti veoma korisna i vlasnicima brojnih lokala u sklopu naselja budući da će upravo ovde moći da se oglase, kao i da na najjednostavniji način dođu do svojih potencijalnih mušterija. Svi oni koji tek razmišljaju o kupovini nekretnina u Belvillu, bio da se radi o apartmanima, stanovima ili lokalima, moći će da, putem Smart aplikacije, dobiju sve neophodne informacije o naselju.
Lansiranjem mobilne aplikacije kompleks Belville je još jednom potvrdio da je inovativnost jedna od ključnih reči kada se govori o ovom, po mnogo čemu, jedinstvenom stambenom kompleksu. Aplikacija je dostupna na Play Store-u za korisnike Androida a na Apple Store-u za korisnike IOS-a.
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi