BBM za iOS i Android dobio opciju privatnog chatovanja

BlackBerry je ažurirao svoju BBM aplikaciju za slanje poruka sa opcijom privatnog chatovanja. Platforma je ažurirana na svim sistemima uključujući iOS, Android i Blackberry

BlackBerry je ažurirao svoju BBM aplikaciju za slanje poruka sa opcijom privatnog chatovanja. Servis je ažuriran od strane kanadske kompanije na svim platformama, uključujući iOS, Android i Blackberry.
Mod sa privatnim chatom odbacuje informacija o identifikaciji, kao što je ime pošiljaoca poruke ili profilna fotografija. Chat u privatnom modu će automatski biti zatvoren, nakon određenog vremenskog perioda.
bbm.jpgBBM je takođe dobio neke izmene dizajna na iOS i Android platformama. Na Androidu, aplikacija je dobila puno Material Design ažuriranje. Glavna odlika BlackBerry Messengera je i dalje njegova sigurnost, a pored ovoga servis redovno dodaje nove funkcije kako bi proširio svoju korisničku bazu.
Izvor: NextPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi