Batman: Arkham Knight video se fokusira na tri glavna lika u igri (video)

Batman: Arkham Knight stiže narednog meseca, a kako bi se podigla zainteresovanost igrača za ovaj naslov, Rocksteady je počeo da objavljuje sve više video klipova koji prikazuju karakteristike igre.

Rocksteady, razvojni tim Batman: Arkham Knight igre, je objavio najnoviji video u kome se fokusira na tri najbitnija lika u dolazećem naslovu. U Arkham Insider web serijalu, možemo da saznamo više o Arkham Knightu, Scarecrowu i Batmanu.

Batman: Arkham Knight stiže narednog meseca, a kako bi se podigla zainteresovanost igrača za ovaj naslov, Rocksteady je počeo da objavljuje sve više video klipova koji prikazuju karakteristike igre. Sada imamo priliku da vidimo militaristički prikaz Batmana, kao i prikaz dva glavna negativca (doduše, tim je i dalje tajanstven kada su u pitanju iznenađenja koja za Batmana spremaju Arkham Knight i Scarecrow). Potvrđeno je još nekoliko detalja, od posebnog stabla za nadogradnju Batmobile-a, do toga kako su likovi dizajnirani i adaptirani od ranijih naslova do najnovijeg. Batman: Arkham Knight će se u prodaji naći od 23. juna, a biće dostupan za PC, Playstation 4 i Xbox One.Ovo su sistemski zahtevi za Batman: Arkham KnightIzvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi