Batman: Arkham Knight: "Be the Batman" akcioni trejler (video)

U najnovijem trejleru za Batman: Arkham Knight, ističe se da sve što je potrebno da biste postali Batman, jeste da budete nesebični, odlučni i hrabri

Najveći broj Batman fanova sa nestrpljenjem očekuje dolazeću Batman: Arkham Knight igru, koja predstavlja kulminaciju u Rocksteady Studios serijalu. Igra ne samo da će biti najbolja u grafičkom smislu, kada su u pitanju Batman naslovi, već dolazi i sa brojnim novim funkcijama (vožnja Batmobile-a, na primer).
Kada je akcija u pitanju, Batman će morati da se suoči sa najjačim protivnikom do sada, jer je Arkham Night fizički ravan Batmanu, a okružen je armijom zlikovaca kojima je cilj da preuzmu Gotham City.

U najnovijem trejleru za Batman: Arkham Knight, ističe se da sve što je potrebno da biste postali Batman, jeste da budete nesebični, odlučni i hrabri. Batman: Arkham Knight će se u prodaji naći od 23. juna, a biće dostupan za PC, Playstation 4 i Xbox One.Ovo su sistemski zahtevi za Batman: Arkham KnightIzvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi