Asustek pokrenuo developer program za Zenbo robote

Uz Zenbo SDK, developeri mogu da kontrolišu mnoge od mogućnosti Zenbo robota kao što su aktivna pokretljivost, 3D detekcija, izrazi lica, gestovi i verbalna komunikacija

Kompanija Asus konačno je pokrenula Zenbo robot developer program sa objavom Zenbo software development kit (SDK) i Zenbo developer alatki, poručila je kompanija u saopštenju. Uz Zenbo SDK, developeri mogu da kontrolišu mnoge od mogućnosti Zenbo robota kao što su aktivna pokretljivost, 3D detekcija, izrazi lica, gestovi i verbalna komunikacija, a sve kako bi kreirali svoje aplikacije.
Zenbo SDK se sastoji od DDE Editor, App Builder i Story Editor. DDE Editor pomaže developerima da dizajniraju i testiraju svoje aplikacije, dok interfejs App Builder-a poboljšava efikasnost razvoja aplikacija a pored toga i omogućava developerima da lako kontrolišu akcije, senzore i izraze Zenbo robota. Story Editor obezbeđuje software framework i interfejs koji omogućava developerima da kreiraju i menjaju priče za Zenbo. Asus planira da zvanično pokrene Zenbo robote na tajvanskom tržištu već pre kraja ove godine.
Asus Zenbo je kućni robot koji košta 600 dolara

Izvor: Digitimes

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi