ASUS Republic of Gamers najavljuje Strix Magnus

ASUS Republic of Gamers (ROG) je danas najavio Strix Magnus - USB kondenzatorski mikrofon namenjen gejmerima koji strimuju.

ASUS Republic of Gamers (ROG) je danas najavio Strix Magnus – USB kondenzatorski mikrofon namenjen gejmerima koji strimuju. Strix Magnus je prvi ROG mikrofon, a karakterišu ga tri kondenzatorkse kapsule i tehnologija za poništavanje okolne buke (ENC). Zahvaljujući ENC tehnologiji, ROG Strix Magnus je u stanju da zabeleži tonski zapis studijskog kvaliteta, čak i u bučnim okruženju. Tu je i podesivo RGB osvetljenje koje će dodatno obogatiti atmosferu prilikom strimovanja.
Zahvaljujući kompaktnom obliku zbog kojeg će se savršeno uklopiti u svaki gejming „setup“, intuitivnim kontrolama koje omogućuju brz i lak pristup za vreme akcije, kao i fleksibilnim opcijama za povezivanje, ROG Strix Magnus je moćan alat koji strimerima omogućuje da svojoj publici isporuče sadržaj najvišeg kvaliteta i još više zabave.
ROG Strix Magnus mikrofon je opremljen sa tri studijske kondenzatorske kapsule, koje strimerima omogućuju da glas i druge zvukove čisto prenesu do svoje publike i verno dočaraju svoje emocije i uzbuđenje.
Zahvaljujući tehnologiji za poništavanje okolne buke (ENC), strimerima je na raspolaganju studijski kvalitet tonskog zapisa, bez potrebe za kupovinom skupih i nezgrapnih materijala za zvučnu izolaciju. Unutar ROG Strix Magnus mikrofona se nalazi još jedan, dodatni, mikrofon koji aktivno osluškuje buku koja dolazi iz okruženja i prosleđuje je do kondenzatorskih kapsula na instant analizu i eliminaciju suvišnih i ometajućih zvukova, kao što su zvukovi tastera sa tastature i miša ili ventilatora, čime se postiže izvrstan kvalitet tonskog zapisa odnosno snimka.
02ROGStrixMagnusUSBgamingmicrophoneFrontpurple.jpg
ROG Strix Magnus poseduje tri režima za snimanje, koje strimeri mogu izabrati u zavisnosti od scenarija, a to su: Cardioid, Stereo i Environmental Noise Cancelation (ENC).
Prilagođavanje ličnom stilu uz Aura RGB svetlosne efekte
ROG Strix Magnus je prvi na svetu mikrofon sa podesivim RGB svetlosnim efektima. Ekskluzivna ROG Aura RGB tehnologija za osvetljenje gejmerima donosi izbor od preko 16,8 miliona kombinacija boja i četiri svetlosna efekta. Takođe, prisutna je i Aura Sync tehnologija za sinhronizaciju svetlosnih efekata ROG Strix Magnus mikrofona sa drugim ROG proizvodima  koji su opremljeni Aura Sync tehnologijom.
Kompaktan oblik prilagođen strimerima
Dizajn ROG Strix Magnus mikrofona je posebno osmišljen za gejmere koji strimuju, te je mikrofon kompaktnog oblika i za 50% manjih gabarita u odnosu na druge popularne gejming mikrofone. Zahvaljujući svom kompaktnom obliku, Strix Magnus se može postaviti direktno iza tastature, a da pritom korisniku ne zaklanja pogled na monitor. Metalni, futuristički izgled ROG Strix Magnus mikrofona dodaje notu stila svakom gejming ili striming setup-u.
Dugmad i kontrole na ROG Strix Magnus mikrofonu su postavljeni tako da korisniku omoguće jednostavno i rukovanje za vreme strimovanja pa je podešavanje lako čak i u toku intenzivne akcije.
ROG Strix Magnus mikrofon je opremljen USB 2.0 portom i dodatnim AUX priključkom. AUX priključak će najviše ceniti muzičari jer putem njega mogu da povežu svoj instrument za potrebe snimanja ili strimovanja uživo, dok će zvuk istovremeno biti čist i bez izobličenja. Uz ROG Strix Magnus dolazi i torbica koja ga u toku transporta čuva od oštećenja.
Asus ROG Maximus IX Extreme ploča stiže sa preinstaliranim monoblokom
Izvor: Asus
Sve informacije vezane za Asus, možete pogledati na Asus stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi