Asus Republic of Gamers najavljuje ROG Sheath podlogu

Sheath nije dizajniran za samo jedan od Asusovih gejming miševa, već za sve PC desktop periferije uključujući i laptopove i/ili tastature

Asus ROG Sheath je dizajniran kako bi podržao “mnogo više od jednog mača”, kako ističe Asus. Sheath nije dizajniran za samo jedno od Asusovih gejming miš oružja, već za sve PC desktop periferije uključujući i laptopove i/ili tastature.
asus2_37.jpgVeličine 900mm x 440mm, Asus ROG Sheath je pogodan za veliki gejming laptop i gejming miš, sa stabilnom i proširivom sekcijom za miša sa obe strane, u zavisnosti od korisnikovih preferencija. Asus ROG Sheath ima debljinu od tri milimetra i težinu od 695 grama, a proizveden je sa fino istkanom površinom, koja se nalazi preko gumene baze koja se ne kliže.
Kompanija ističe da površina radi sa gotovo svim tipovima senzora miševa, kako bi se igračima omogućila piksel precizna kontrola. Tokom testiranja, Asus ROG Sheath podloga je prošla test od 250 kilometara klizanja mišem po njemu, kao i uspešno preživljavanje na temperaturama između -30°C i 60°C preko 57 sati.Izvor: Hexus

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi