Asus predstavio NVIDIA SLI HB Bridge bez nepotrebnih ukrasa

Bridge je samo štampana ploča sa SLI slotovima tamo gde ih korisnici i žele, Asus ROG brendiranjem odštampanim na PCB-u i bez ikakvih posebnih detalja

Da li želite da SLI radi na vašim GeForce GTX 1080, GeForce GTX 1070 ili TITAN X Pascal grafičkim karticama bez potrebe da potrošite dodatnih 50 dolara na fensi SLI bridge sa LED svetlima koja vam zaista nisu potrebna?
Ukoliko je odgovor potvrdan, onda ćemo reći da je Asus spremio NVIDIA SLI HB bridge koji dolazi bez suvišnih detalja. Bridge je samo štampana ploča sa SLI slotovima tamo gde ih korisnici i žele, Asus ROG brendiranjem odštampanim na PCB-u i bez ikakvih fensi detalja. Novi bridge dolazi sa 60 mm ili dva slota razmaka (jedan slot između dve grafičke kartice dual-slot debljine).
Novi Asus NVIDIA SLI HB Bridge će biti prodavan odvojeno, kako se poručuje, za mnogo manju cenu nego modeli sa LED osvetljenjem, a biće i deo nekih pakovanja pribora kompanijinih matičnih ploča.
Asus VivoMini VM65N i VM65 stižu sa Intel Core procesorima sedme generacije
Izvor: Techpowerup
Sve informacije vezane za Asus, možete pogledati na Asus stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi