Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

Asus Pegasus X005 sertifikovan u Kini

Mobile 01.01.2016 20:23 0

Novi uređaj, koji je proizveo Asus i nosi naziv Pegasus X005, sertifikovan je ovih dana u Kini od strane TENAA regulacionog tela. Tradicionalno, ovo je poslednja stanica za nove uređaje, pre nego što se zvanično pojave na tržištu.

Asus Pegasus X005 ima 5.5-inčni ekran, sa 1920 x 1080p rezolucijom. Pokreće ga osmojezgarni 1.3GHz CPU, i ima 2GB RAM-a. Model dolazi sa 16GB skladišnog prostora, proširivog preko 32GB microSD slota. Na poleđini uređaja nalazi se 13MP kamera, dok je s prednje strane smešten 5MP senzor za selfije i video razgovore. Telefon radi pod Android 5.1 operativnim sistemom, preko koga dolazi ZenUI korisnički interfejs. Asus Pegasus X005 je težak 177 grama i tanak 9mm. Ima podršku za 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 i GPS. Cena i dostupnost telefona za sada nisu poznati.

Izvor: PhoneArena

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.