Asus intrigira prvim obrisima svog pametnog sata

Asus planira da otkrije svoj pametni sat na IFA 2014. sajmu, a danas je kompanija prikazala teaser fotografiju, sa naznakama izgleda ovog pametnog sata.

Asus planira da otkrije svoj pametni sat na IFA 2014. sajmu, koji se početkom septembra održava u Berlinu. Danas je kompanija prikazala teaser fotografiju, sa naznakama izgleda ovog pametnog sata. Kompanija ima naviku da postavlja teaser fotografije uređaja koji dolaze, a na ovoj je prilično jasno da se radi o obrisima smartwatcha. Očekuje se da će Asus za svoj pametni sat koristiti Android Wear operativni sistem, što znači da će korisnički interfejs izgledati kao kod Samsung Gear Live ili LG G Watch modela. međutim, Asus je istakao da će njegovi pametni satovi biti cenovno konkurentniji od rivalskih uređaja, čije cene se kreću od 199 dolara pa naviše. Očekuje se da će pored pametnog sata, Asus na IFA sajmu predstaviti i nove telefone i tablete.Izvor: Liliputing

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi