Assassin's Creed III bundle uz Samsung SSD

Kao jedno od retkih ostvarenja koja na tako konzistentan i pitak način spajaju dva fundamentalno različita koncepta, visoko sofisticiranu futurističku tehnologiju i sa druge strane snažan akcenat na istorijske detalje i činjenice, Assassin’s Creed franšiza potpuno opravdano zauzima mesto jedne od najpopularnijih serija igara novijeg vremena. Trojka je već neko vreme među nama. Da li je to dostojan naslednik, ili komercijalizovan nastavak smešten na američki kontinent radi bolje prođe na tamošnjem tržištu?

Treći deo donosi dosta toga novog i osvežavajućeg, pogotovo na polju gejmplej unapređenja, kao i neke zaista fantasične momente koji će obradovati sve veterane, ali i privući one koji se do sada nisu oprobali u ovoj igri. Ipak, ne može se baš reći da predstavlja revolucionarni pomak u odnosu na ranije delove, kao što su se možda neki nadali, pa tako osim novog endžina i okruženja ( Amerika, 18. vek ) ne postoji ništa istinski novo. Pre bismo rekli da su postojeći elementi unapređeni i optimizovani.
p17h7oes63jh16at4flrld1p8n4.jpg
Predivan pogled sa vrha jedne od mnogobrojnih građevina koji oduzima dah predstavlja na neki način zaštitni znak franšize, ujedno reprezentujući sve ono što Assassin’s Creed čini posebnim. Jedinstvena istorijski potkrepljena priča, ogromna posvećenost detaljima, fascinanta arhitektura zajedno sa mnogim drugim elementima koji su obeležili konkretne istorijske periode, fantastična upotreba građevina i „vertikalne“ ose u kontekstu gejmpleja – sve su to momenti koji čine da igranje postane nešto više od pukog kontrolisanja virtuelnog junaka, a Assassin’s Creed 3 definitivno nastavlja u istom smeru.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi