Apple otvara prvi evropski developer centar u Italiji

U pokušaju da održi App Store prodavnicu punu zanimljivih i profitabilnih aplikacija, Apple je upravo najavio otvaranje prvog developer centra iOS aplikacija u Napulju

U pokušaju da održi App Store prodavnicu punu zanimljivih i profitabilnih aplikacija, Apple je upravo najavio otvaranje prvog developer centra iOS aplikacija u Napulju. Centar će raditi kao formalna škola za obuku, čime će se omogućiti developerima širom Evrope da nauče, šta Apple smatra da su najbolje alatke za uspeh na tržištu.
Trening centar će imati specijalizovani program i trebalo bi da postigne uspeh, a Apple veruje da će otvoriti vrata centrima širom sveta. Iako developeri imaju mnogo razvojnih kurseva na raspolaganju, Apple-ov sertifikovani kurs će verovatno privući pažnju developera koji žele da otpočnu karijeru na pravi način. Takođe se ističe cilj da se više developera osloni na iOS kao primarnu platformu u karijeri. Apple tvrdi da je App Store već pomogao u kreiranju više od 1,4 milijarde poslova u Evropi i pomogao developerima da zarade 10,2 milijardi evra. 
Microsoft: pogledajte kako je lako doneti iPhone aplikacije na Windows 10 Mobile
Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi