Apple OS X El Capitan dostupan za preuzimanje

Apple je zvanično lansirao OS X El Capitan danas, nakon serije beta testova, a u operativni sistem je doneo kolekciju novih funkcija.

Apple je zvanično lansirao OS X El Capitan danas, nakon serije beta testova, a u operativni sistem je doneo kolekciju novih funkcija. Svi koji trenutno koriste OS X 10.6.8 ili noviju verziju, mogu besplatno da preuzmu OS X El Capitan preko Mac App Store-a, a veličina sistema iznosi oko 6GB.Neke od novih funkcija El Capitana uključuju Split View, koji postavlja dve full-screen aplikacije jednu pored druge za poboljšan multitasking. Poboljšan je i Spotlight Search, koji omogućava stvari kao što su sport ili vreme, bez potrebe napuštanja aplikacije. El Capitan donosi i poboljšanja za Notes i Mail aplikacije, a tu je i nova verzija Safari browsera. Povrh svega, nova verzija operativnog sistema uključuje i novi font “San Francisco” kao i neke manje vizuelne izmene.Izvor: TechSpot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi