Apple objavio macOS Sierra

Apple je najavio macOS Sierra operativni sistem još u junu na WWDC developer konferenciji, nakon perioda beta testiranja koji je trajao nekoliko meseci

Apple je najavio macOS Sierra operativni sistem još u junu na WWDC developer konferenciji, nakon perioda beta testiranja koji je trajao nekoliko meseci. Međutim, novi softver je sada konačno spreman za javnu objavu. Kompanija je novi operativni sistem objavila danas, i on je naravno dostupan kao besplatno preuzimanje za korisnike Mac računara.
Novi macOS Sierra (ili da budemo precizni – verzija 10.12) može da se preuzme preko Mac App Store prodavnice aplikacija, a preuzimanje je teško 4,77 GB. Iako se ne radi o velikoj nadogradnji, ona ipak dolazi sa brojnim novim funkcijama. Možemo izdvojiti da je Siri sada ugrađen u operativni sistem, a pored toga i da vam Auto Unlock funkcija omogućava da se prijavite brže, Apple Pay sistem mobilnog plaćanja je dostupan u okviru Safari pregledača, a treba dodati i da su tabovi sada deo svake aplikacije.
iOS 10 već na trećini kompatibilnih uređaja
Izvor: BlogGSM
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi