Apple na svom mikrosajtu prikazao nove funkcije za Apple Watch

Apple je sada tiho ažurirao svoj mikrosajt za Apple Watch, gde je dodao mnogo više informacija o mogućnostima korišćenja uređaja za praćenje vremena.

Apple Watch se očekuje početkom naredne godine u tri različite verzije – sportska, aluminijumska verzija i verzija od nerđajućeg čelika za regularne korisnike, kao i luksuzna verzija od 18-karatnog zlata. Međutim, očekuje se da će sve verzije deliti iste funkcije i interfejs. Apple je sada tiho ažurirao svoj mikrosajt za Apple Watch, gde je dodao mnogo više informacija o mogućnostima korišćenja uređaja za praćenje vremena. Kompanija opisuje Apple watch iskustvo kao “elegantan i minimalistički pogled na vreme – što je obično prva stvar koju želite kada pogledate na sat.
Količinu detalja koji se prikazuju na satu je moguće lako podešavati, tako da se zadrži eklegantan i simetričan dizajn”. Na sajtu se navodi i da će korisnik biti u mogućnosti da menja različite elemente prednje strane sata, od boja do brojeva, uz praćenje vremena u minutama, sekundama i milisekundama. Ovde možete pogledati sve detalje i nove animacije za Apple Watch.Izvor: Phone ArenaSve najzanimljivije vesti u vezi sa kompanijom Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi