Angry Birds stigao i na Tizen platformu

Za novi i mladi operativni sistem kao što je Tizen, popularne aplikacije i igre su bez sumnje nužnost ako se želi imati velika šansa na tržištu.

Nakon toliko verzija Angry Birds igre otkako se pojavila u mobilnom gejming svetu, ova igra danas više ne predstavlja obaveznu aplikaciju na mobilnim uređajima. Međutim, za novi i mladi operativni sistem kao što je Tizen, popularne aplikacije i igre su bez sumnje nužnost ako se želi imati velika šansa na tržištu. Samsungov mobilni operativni sistem se može pohvaliti prvom Angry Birds igrom u svojoj prodavnici aplikacija.
Korisnici Tizen platforme sada mogu da preuzmu Angry Birds iz Tizen Store-a, uz OpenMobile-ovu ACL tehnologiju emulacije koja omogućava da igra radi na ovom operativnom sistemu. Ovo je ista tehnologija koja je omogućila WhatsApp na Tizen platformi. Kako poručuje Sammobile, igra nažalost ne radi baš glatko na Samsung Z1 telefonu.
Izvor: Sammobile
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi