Angry Birds Epic RPG dobio PVP opciju (video)

Angry Birds Epic je RPG (role-playing game), a sada dobija i PVP mod (player vs player, igrač protiv igrača). Sve što treba jeste da skupite tri ptice i pokušate da porazite ostale igrače

Taman kada smo pomislili da je Rovio ostao bez ideja za Angry Birds, stiže još jedno ažuriranje za Angry Birds Epic. Angry Birds Epic je RPG (role-playing game), a sada dobija i PVP mod (player vs player, igrač protiv igrača). Sve što treba jeste da skupite tri ptice i pokušate da porazite ostale igrače.
Igra je dosta drugačija od ostalih verzija popularne franšize, ali stari Angry Birds šarm je i dalje prisutan. Ono što ovom specifičnom naslovu daje draž, jeste mogućnost da izazovete i takmičite se protiv drugih igrača, prijatelja i familije. Kao i kod većine drugih RPG naslova, svoje likove možete da opremate oružjima, napicima, opremom… Takođe, Player vs. Player Arena omogućava nedeljna liga takmičenja, sa epskim nagradama.

Izvor: Android Community

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi