Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

Android telefoni će uskoro imati manji i jednostavniji USB konektor

Mobile 12.03.2015 11:24 2

Da li ste videli mali USB Type-C port na najnovijim MacBook i Chromebook Pixel računarima? Ne bi trebalo da budete iznenađeni ukoliko tako nešto vidite i na nekom vašem budućem telefonu...

U video koji prati objavu novog Chromebook računara, Google-ov rukovodilac Adam Rodrigez je poručio da je kompanija veoma posvećena novim USB specifikacijama, kao i da bi trebali da ih vidimo na više Android telefona i Chromebook računara u bliskoj budućnosti. Iako to predstavlja poprilično nejasno obećanje u pogledu vremena objave, jasno je šta nas čeka. Type-C konektor pruža USB 3.0 i eventualno 3.1 nivo brzina bez gigantskog konektora, a reverzibilni dizajn znači da nećete morati da gledate u telefon kako biste se uverili da ste priključak okrenuli na pravi način.

Izvor: Engadget

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.