Alcatel: telefon uz phablet

Alcatel misli da ima rešenje za sve one koji ne žele da kupe phablet jer im je ogroman u ruci za obavljanje osnovnih telefonskih poziva

Phableti su veliki i mogu biti teški za korišćenje u jednoj ruci, ali Alcatel misli da ima rešenje za ovaj problem. Njihov najnoviji Android phablet, Pop Mega, 6-inčni model koji će biti dostupan od sledećeg meseca, dolazi u paketu sa dodatnom, sekundarnom jedinicom. Ovaj drugi može da vam služi za obavljanje poziva, slanje poruka i dobijanje obaveštenja. Sekundarni telefon je poznat kao Buddy i uparuje se sa Pop Mega putem Bluetooth-a.
Alcatel poručuje da je lakše koristiti Buddy kada želite da telefonirate, a Pop Mega kada želite da pregledate internet, odgledate video ili radite neku drugu stvar sa pametnim telefonom. Ipak, Alcatel nije prva kompanija koja se dosetila ovakve ideje. HTC je objavio Mini pribor za svoje velike telefone u Kini u januaru prošle godine. Međutim, u ovom slulaju, umesto da plaćate za dodatni pribor, Alcatel daje Buddy u paketu sa Pop Mega, koji će koštati 250 dolara.
Izvor: TheVerge
Sve informacije vezane za Alcatel, možete pogledati na Alcatel stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi