Alcatel Lite Shine telefon dostupan u prodaji u Srbiji

Nakon uspešnog predstavljanja tokom sajma IFA, najvećeg sajma potrošačke elektronike u Evropi, SHINE LITE telefon je sada dostupan kupcima

Nakon uspešnog predstavljanja tokom sajma IFA, najvećeg sajma potrošačke elektronike u Evropi, SHINE LITE telefon je sada dostupan za kupce. Inspirisan najnovijim dizajnom enterijera i arhitektonskim trendovima koji kombinuju staklo i metal, novi Alcatel pametni telefon spoj je metalnog prstena i 2.5D stakla. Ivice su elegantno zakrivljene oslanjajući se na tehnologiju sečenja dijamanata što za rezultat ima da telefon lepo leži u ruci, poručuju iz kompanije Alcatel.
Test: Alcatel Pop 4
GOLD1.jpg
Sa svim potrebnim karakteristikama, pametni telefon tanak 7,45mm je takvog oblika da će zauzeti minimalni prostor u vašoj tašni ili džepu.
Pored toga, SHINE LITE obuhvata jedinstvenu opciju koja omogućava dodelu otisaka prstiju za 5 aplikacija koje možete pokrenuti odmah iz standby moda. Jednostavno postavite svoj prst na integrisani skaner na poleđini telefona i pokrenite svoje omiljene aplikacije i igrice u sekundi! Povrh svega, opcija otiska prsta štiti vašu privatnost pomoću aplikacije Safebox! Ovaj dodatni sloj zaštite onemogućava pristup vašim privatnim fotografijama, video zapisima i dokumentima u virtelnom prostoru.
Cena i dostupnost
Shine Lite je dostupan u zlatnoj, beloj i crnoj boji po ceni od 24.000 RSD.
Izvor: Alcatel

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi