Activision objavio hitnu zakrpu za Call Of Duty: Infinite Warfare

Ukoliko ste gejmer na Xbox One i imate problema sa multiplejer aspektom igre Call Of Duty: Infinite Warfare, onda će vam biti značajano da vas obavestimo da je Activision objavio hitnu zakrpu

Ukoliko ste gejmer na Xbox One konzoli i imate problema sa multiplejer aspektom igre Call Of Duty: Infinite Warfare, onda će vam biti značajano da vas obavestimo da je Activision objavio hitnu zakrpu kako bi ispravio taj problem.
Na osnovu onog što gejmeri do sada kažu, izgleda da zakrpa ispravlja problem. Ukoliko niste imali problem, onda ćemo reći da su gejmeri primetili da Call of Duty: Infinite Warfare ima problem da se poveže sa multiplejer aspektom. Da budemo još konkretniji, problem se dešavao gejmerima na Xbox One konzolama, pa tako oni koji su igrali igru na PlayStation 4 konzoli ili računarima nisu iskusili ovaj problem.
Poruka koja se pojavljivala gejmerima govorila je da će se igra restartovati zbog nemogućnosti nadogradnje (Error Code: POLANA). Ovo je pogađalo kako multiplejer aspekt igre tako i Zombies mod. U međuvremenu se nisu pojavljivali izveštaji o novim problemima.
Smanjena procenjena prodaja igre Call of Duty: Infinite Warfare
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi