Acer donosi tanak i lagan LED video projektor

Acer je najavio novi, portabilni projektor pod nazivom K335, koji ima dimenzije od 231 x 165 x 45 milimetra. Težina projektora je 1,27 kilograma, što je u granicama težine ultratankih laptopova ili ultrabook uređaja. Ovakva kompaktnost, projektoru omogućava nošenje na putovanja, rekreativne izlete, odmore u viken

Acer je najavio novi, portabilni projektor pod nazivom K335, koji ima dimenzije od 231 x 165 x 45 milimetra. Težina projektora je 1,27 kilograma, što je u granicama težine ultratankih laptopova ili ultrabook uređaja. Ovakva kompaktnost, projektoru omogućava nošenje na putovanja, rekreativne izlete, odmore u vikendicama bez TV-a i slično. Acer K335 reprodukuje sliku veličine 40 inča u WXVGA rezoluciji (1280 x 800 piksela). Iako se ne radi o punoj HD podršci, projektor može da izađe na kraj i sa Blu-ray i Full HD sadržajem. Tu je i 2GB internog skladišnog prostora za film ili set dokumenata za prezentaciju. Acer navodi da je očekivani vek trajanja LED-a oko 30.000 sati kada se aktivira Eco mod, odnosno 20.000 sati u Standard modu. K335 ima i čitač SD kartica, USB, mini USB HDMI/MHL i ugrađeni čitač Office i PDF dokumenata. Acer K335 LED video projektor će se u prodaji naći do kraja meseca po ceni od 700 dolara.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi