2.0 firmver za Playstation 3

Sony Computer Entertainment je lansirao 2.0 verziju firmvera za PlayStation 3 konzolu u roku od nekoliko dana za sva tržišta. Za ovaj firmver se smatralo da će izaći uz PlayStation Home i da će se fokusirati na virtualnu socijalnu zajednicu, ali umesto toga donosi novi skup mogućnosti za podešavanja i veliki broj sitnica. Za početak, tu j

Sony Computer Entertainment je lansirao 2.0 verziju firmvera za PlayStation 3 konzolu u roku od nekoliko dana za sva tržišta. Za ovaj firmver se smatralo da će izaći uz PlayStation Home i da će se fokusirati na virtualnu socijalnu zajednicu, ali umesto toga donosi novi skup mogućnosti za podešavanja i veliki broj sitnica. Za početak, tu je Remote Start, najavljen pre nekoliko meseci u Japanu, koji će se pridružiti Remote Play opciji. To u praksi znači da će korisnici moći da upale konzolu ili je prebace u standby režim rada pomoću PSP-a. U Network kategoriji Cross Media Bar interfejsa sada je moguće videti Information Bar. Kada se aktivira, ova opcija omogućava permanentno prikazivanje upozorenja za download, news i druge stvari vezane za sistem – u praksi, korisnici će dobijati informacije o tome štoa je izašlo bez potrebe da idu na PlayStation Store, ukoliko su povezani na internet. Muzičke i foto plejliste su takođe unapređene, te je sada moguće kreirati bilo kakve plejliste. Konačno, omogućene su podesive teme, pa će sada korisnici moći da menjaju pozadinu, ikonice ili zvuk koji se javlja prilikom rukovanja interfejsom.

Izvor: IGN

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi