Tekstovi tagovani sa "Pin"

I-Day 2013, PiN Computers, Novi Sad

Svima dobro poznati distributer Pin Computers i ove godine je održao tradicionalni I-Day u glavnoj hali sajma u Novom Sadu. Naravno, nismo dozvolili sebi da ga propustimo, pa smo bili tamo već od ranih jutarnjih sati. Pin je najavio veliki broj prezentacija i učesnika koji će biti prisutni, pa smo imali i velika očekivanja. Pored toga, izložbeni prostor je bio prepun zanimljivih proizvoda, od kojih su mnogi već bili opisani na stranicama našeg sajta, ali bilo je i ponešto sa čime se do sada nismo susretali.

Test: Pin Smart Box P301-FX, prvi Bulldozer desktop

Pin je ovog meseca predstavio konfiguraciju, koja nosi određenu ekskluzivnost zahvaljujući tome što se zasniva na novoj AMD-ovoj arhitekturi kao i novom procesoru sa oznakom FX-8150. Svakako, mogli ste pročitati puno sadržaja na našem sajtu o tome šta novi CPU može da ponudi kako na vazduhu, tako i na vodi. Svakako pojedinačni test procesora je zanimljiv sam po sebi, ali hajde da vidimo kako izgleda jedan kvalitetan računar zasnovan na FX procesoru i šta on može da ponudi. Pin Computers-u definitivno nije fokus ovog proizvda bila ...

Održan tradicionalni novosadski iDay 2011 u organizaciji kompanije PiN Computers

U subotu, 15. 10. 2011. održan je tradicionalni skup koji se priređuje na godišnjem nivou pod nazivom iDay. Organizator, PiN Computers, se ove godine odlučio da ovaj događaj održi u Master Centru novosadskog sajma, a kao što je običaj u prethodnih par godina, u skladu sa dinamičnim programom, iDay je trajao jedan dan. Sa početkom u 9 časova, organizator je ubrzo počeo sa prezentacijama koje su držali predstavnici vodećih svetskih firmi, a uz veoma stisnutu agendu, smenjivanje se veoma brzo odvijalo.