![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Dodatne funkcije teme | Način prikaza |
|
|
#1 |
|
Member
|
NBA 2K10
Kobe Bryant - Face of NBA 2K10
2K Sports announced today that 11-time NBA All-Star Kobe Bryant of the Los Angeles Lakers, will be featured as the cover athlete and spokesman for the highly anticipated basketball video game, NBA 2K10. To support this announcement, 2K Sports brought on legendary, award-winning film director and die-hard New York Knicks fan, Spike Lee, to produce an exclusive TV spot that aired. You can see it here: http://www.facebook.com/video/video....3817126&ref=mf. ![]() http://2ksports.com/vote/ |
|
Menjao kjager : 05.06.2009. u 15:53 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
|
Bice za PC?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Glasao za prvi (prvi po redu, ne prvi ovde). Btw ne secam se da sam skoro toliko igrao jednu igru koliko igram 2k9. Mozda PES5 ali to nije bilo skoro. Svaka cast za 2k sports, ne treba mnogo da menjaju sledeci nastavak. Bice i za PC.
|
|
I can't do well when I think you’re gonna leave but I know I try Menjao psaras : 05.06.2009. u 16:00 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Nadam se da neće odustati od PC-a, i da će ubaciti online
|
|
Najbolji domaći CSS server: 80.74.160.101:27015 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
O, ne, samo ne Kobi!!!! Dođavola, zbog NBA2K9 sam zamrzeo Lejkerse, jer u igri nisam odigrao utakmicu u kojoj su Lejkersi imali šut ispod 70-80%, a trojki ispod 90% (u Asocijaciji pustim da komp sam simulira igru pa šta bude, umesto da se nerviram). Mogu da zamislim sad šta će biti. Još ako i uzmu titulu (najverovatnije i hoće) šanse da sa bilo kojim timom (osim All-Star ekipe), na normalnom nivou težine, pobediš Lejkerse biće ravne nuli. Uf, obožavam NBA2K9 ali osećam da će me NBA2K10 naterati da zamrzim Lejkerse patološki. Heh, bar sam glasao da Cover bude Kobi u dresu Knicks-a. Jeste da to neće staviti na Cover ni pod tačkom razno i da ubedljivo pobedi, ali bar mi je mala satisfakcija.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Sto mrzis coveka zato sto je najbolji?
btw, ta ideja u dresu NYK je bezveze skroz, koji djavo ce on u dresu Knicksa :S
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Sa nestrpljenjem cekamo prvi screenshot.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
Ma, ne mrzim ga, čovek je pravi profi, zdrava hrana, joga, treninzi posle treninga, kao Džordan nekad, ali sam zamrzao tim Lejkersa zbog NBA2K9...
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Member
|
Developed by Visual Concepts, NBA 2K10 is not yet rated by the ESRB and will be available this fall for Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft, PLAYSTATION®3 computer entertainment system, PlayStation®2 computer entertainment system, PSP® (PlayStation®Portable) system, Wii™ system from Nintendo, and Windows PC. For more information, please visit www.2ksports.com/games/nba2k10
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Member
|
Ma to je to izlazi i za PC normalno.Vrijeme apsolutne dominacije konzola je prošlo , i ove godine mozemo ocekivati i EASports naslove na PC kvalitete kao i na konzolama.
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Member
|
|