![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Dodatne funkcije teme | Način prikaza |
|
|
#1 |
|
Member
|
Qtek 9000 (HTC Universal) WM6 Rom pa ajd sad...
Stavio sam WM6 rom na novopeceni aparat koji sam nabavio pre neki dan, i sad posto ima jedno milion verzija WM6 romova isprobao sam skoro svaki i najbolji mi je za sada LAURENTIUS26 V7 VideoCall_2 ROM ali evo naleteh na jedan mali bug, kad god me neko zove javim se lepo na zelenu slusku i potrebno je da prodju jedno 2-3 sekunde da bi me sagovornik cuo, malo me iritira problem. Jel zna neko neki drugi rom, naravno wm6, koji je ok po ovom pitanju ili ako postoji neki registry hack/tweak za ovo. Sve ostale bugove sam resio samo za ovo bijem glavu opasno. Svaki odgovor dobrodosao. Pozz
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Da li bi mogao da mi das link za taj Rom, jer se ja ubih ko siroce trazeci rom za moj 2020 i nijedan nece da se instalira.
Unapred hvala. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Member
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP member
|
Ako iole znas engleski pitanje je za
forum.xda-developers.com cela sekcija foruma je posvecena WM6 za Universal ja sam od sinoc na Jwrightmcps Crossbow ROM Update 2.02.02 WWE zbog dobre podrske za A2DP sliske ![]() Nisam ga jos potpuno isprobao Pozz |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Citat:
no, kakav je taj Crossbow rom ja sam probao Lt.Comm.Ivan-ov V6a rom i nije mi nesto po volji mada imam utisak da radi brze od L26 V7 VC2, ali kada smaknem neke stvari koje se loaduju na startup-u sa kartice i prebacim ih u sistemsku memoriju onda se bootuje mnoogoo brze. Ovaj sadasnji rom mi se samo jednom zamrznuo i to kada sam okrenuo ekran da bude kao klasicni pda i kada sam ga vratio cap ne reaguje nista, samo sam ga resetovao i posle toga vise nije kucao, videcemo sad dalje. Sve mi je ok na ovom romu ali me nervira ono cekanje od 2-3 sekunde kad se javljam. E da i jos jedna glupost u tom romu je sto su izbacili Live Messenger pa sam morao da ga ubacujem naknadno, to im bas nije trebalo ali sta je tu je. Ajd javi ako nesto provalis za ovo javljanje i proveri da li je to i na tom Crossbow 2.02.02 romu problem ili ne. Pozz |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
E kul, posto svima radi WM6, evo onda postujete mi link na kome cu ja da ga skinem i da probam da ga instaliram, jer samo slusam o tome kako svi imaju taj wm6 a meni nece da radi.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
imas sve na http://forum.xda-developers.com pa nadji svoj model, ako si pomenuo qtek 2020 koliko se meni cini za njega jos nema wm6.
e sad, pojavio se sinoc novi L26 rom aku 0.5 za HTC Universal iliti Qtek 9000, XDA EXEC itd., ispravljen je bug koji se javlja kod mene za razgovor, ali koliko vidim jos uvek ima milion drugih bugova koji nisu do sad bili, receno je da ce biti uskovo v2 tog roma gde ce biti ispravke svih bugova, ima sve na xda-deelopers sajtu u universal sekciji pa na universal mobile 6 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
VIP member
|
Tek sada pocinju dobri romovi za WM6 ali imaju jos puno bugova
I Videocall su razresili ![]() WM5 ima odvratan bug u A2DP delu Bluetootha koji MS (jos) nije razresio a pricali su da hoce... novije verzije WM6 su OK sa A2DP |
|
Menjao I_L_I_J_A : 27.08.2007. u 21:08 |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
ja cu da stavim ovaj cim ga skinem, treutno sam prikovan za krevet imao sam neku operaciju, ali cekam i v2 tog roma gde ce nadam se da uklone tupave bugove mada neki su reseni vec odmah sa dodatnim .cab instalacijama. Nisu mi bitni toliko ti bugovi jer vecinu znam sam da resim nervirao me samo ovaj bug za razgovor, prodju tacni 4 sekunde dok me sagovornik cuje, desava se da me tako nazovu i da spuste kad se javim jer se ne cuje nista za te 4 sekunde. javi utiske ako si vec stavio taj rom. Pozz
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
Ljudi moji, ja nemam vise reci.
![]() Skinuo sam preko 10 razlicitih romova i nece uopste da mi rade, neke kao i hoce da pocne da instalira, a za neke prijavljuje greske.Sledio sam i najdetaljnija uputstva i NISTA opet .Sa wm2003 i wm 5 nisam imao nikakvih problema, sve je islo glatko. Neka neko postuje link za WM6, ali da ga je stavio bas na nekog qtek-a a ne na XDA ili neki drugi. Moram da stavim WM6, jer kod ortaka na WM6 radi moj GPS, ali meni ni na jednom prethodnom nece! |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Member
|
Citat:
za ILIJU skinuo sam novi rom aku 0.5 ali se nesto neckam da li da ga stavim, mrzi me posle da opet stelujem sve, javi ako si ti nesto uradio |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
VIP member
|
Video sam i ja taj AKU 0.5 ali ima jos puno bugova
Zadrzavam se na Jwrightmcps Crossbow ROM Update 2.02.02 WWE jos mesec dva ponekad se blokira prilikom restarta inace cini mi se da OK radi |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Member
|
ja sam stavio ovaj najnoviji i mogu da kazem da radi bas brzo a onaj problem sa javljanjem je samo parcijalno resen, nekad nema zastoja nekad ima, sve ostalo sam resio od bugova posto mogu da se rese preko registryja, bice v2 dobar sigurno, samo su usr*ali bootscreen stavili su windows vista umesto da su ostavili samo onaj stari na kome je lepo bio samo win logo i neka travica, videcemo kad izadje v2 sta ce biti do tada odoh da odmaram
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Newcomer
Na forumu od: Jan 2005
Poruka: 25
|
to je splash screen i jako lako moze da se promeni ja sam sebi na splash screen stavio cerku
ima na wiki.xda-developers.com kako se to radi inace po meni je najbolji ROM L26 ali verzija bez videocall-a koristim je duze vreme i nemam nikakvih problema a lag pri javljanju na slusalicu je 1s sto je ok inace vodite rauna da vam je baterija punija jer se onda "telefon" mnogo bolje ponasa i jos nesto jel ima zainteresovanih da zajedno kupimo 3 stylosa nas troje po jedan O DA VRLO BITNO: za nase prostore najbolje je ostaviti radio 1.09 |
|
Menjao Alfa 156 : 28.08.2007. u 23:50 |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
VIP member
|