![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Dodatne funkcije teme | Način prikaza |
|
|
#1006 |
|
Member
|
Pa kad si razvio dijalog u tom smeru (sto ne verujem da je vecina ljudi radila, nekako mi deluje kao najneverovatnija varijanta). Trebao si lepo da kazes, sut zeno i spremaj te tvoje napitke
|
|
|
|
|
|
#1007 |
|
Member
|
Ja uopšte ne znam u kojoj situaciji je bila opcija da se ubije Wynne. A i takav ishod mi djeluje suludo. Od kada sam nju dobio nisam više vodio Morrigan. Nemam ništa protiv Morrigan ali jednostavno nema mjesta za nju, ekipa ima samo 4 člana (po meni su trebali napraviti bar 5, BG je imao 6).
|
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Member
|
Ima situacija u Mage tower-u kada zarobljeni templar kaze da treba da se ubiju svi zarobljeni magovi, ako se slozis sa njim onda se Wynne okrene protiv tebe.
|
|
|
|
|
|
#1009 | |
|
Member
|
Citat:
![]() Wynn je neophodna za bilo kakav napredak posto je potiona jako malo a " ako se ne koristi cheat " onda je ona krucijalna za opstanak ekipe, ostali u sustini i nisu bitni ... stvar kombinacija ... Ali totalni kretenizam je " zakljucati kovceg " u dubinama " morije " da se tako izrazim i onda ga otvoris kad tamo neki smrljavi bodez koji ne vredi ni 10 srebrnjaka ... da prostite hebem onog ko je osmislio to ... U celoj igri do sada nisam nasao 3 vredne stvari ... i onda dodjes do 15 nivoa i 5 vukova ti rastambura ekipu ... mislim ili wynn koja je do ovog dela igre najbolji mag baci magiju da blokira i do sada mi nije uspelo ni pasce da izblokira mada bi po snazi verovatno porazbijala celu ekipu ... Onda ovi atributi generalno nemaju snagu kakvu bi ocekivao u dobrom RPG-u ... napravis od dual macevaoca mastera od armsa i on dodje do najslabijeg deathspawna i mora da ga udari 5 puta da ga ubije .... jako lose ... u sustini mi je jasna namera ... platite DLC pa cemo vam mi dati prstenja i oklopa kakve zelite ... navlaka za decu ... steta ... Da se razumemo .. Igra je odlicna i tu je jedno 2 mesta ispod Witchera ... ali cisto malo objektivnosti ... |
|
|
Strength and Honor & HP Nikad i Nigde Menjao vkozomar : 20.11.2009. u 20:08 |
||
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Newcomer
Na forumu od: Sep 2008
Poruka: 41
|
Opasno sam zakucao. Naime, nalazim se u Orzamaru kod onoh mini boss-a (statua sa 4 lica koja se okrecu i izbacuju duhove). E sad, imam 1 healing poultice a vodim Morigan, Ljiljanu i Oghrena. Ja sam mage, imam jedino onaj pocetni healing spell.
Jel' ima neka caka da prodjem to bez borbe? Ovako, nema sanse da ih sve poubijam iseckaju me za minut. |
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Newcomer
|
Zdravo svima.
Kako ubiti Ogre-a u Tower of Ishal-u?? Pokusavala sam da ga gadjam strelama, kao i da se borim protiv njega macem..... Medjutim, on nas sve ubrzo poubija. I, o ironije, pas uspeva da se najduze zadrzi u borbi. Da li neko moze da mi preporuci neki dobar walkthrough. Nasla sam neke walkthrough-ove koji mi nisu mnogo pomogli. Isto tako, nije mi jasno podesavanje taktike... |
|
|
|
|
|
#1013 |
|
Member
|
Ja bih se rado javio kao " personal DA guide "
ali verujem da se vec otimaju na pm ![]() Taktike jesu malo nejasne, ali u sustini imas vec ponudjene varijante taktika koje vecinom rade posao osim u boss fightovima kada ih se mora na custom, tako da ispod lika samo odaberi koje ponasanje hoces, Archer, scraper i slicno i sa desne recimo defensive ili ranged za magove a agressive za tenkove ili warriore ... i oni ce odraditi one atribute koje imaju. Za ogre probaj " Hit And Run " ... kad vidis da udara na tebe a ti bez pa dok juri on tebe ovi ce ga valjda dokusuriti
|
|
Strength and Honor & HP Nikad i Nigde Menjao vkozomar : 20.11.2009. u 21:30 |
|
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Member
|
Za Ogre-a ce ti trebati dosta srece, puno taktiziranja/pauziranja i rucnog izdavanje svake komande. Kad kazem sreca to znaci da se nijednom u toku borbe ne dogodi situacija da uhvati jednog party membera i krene da batinama isisava zivot iz njega (na tog clana druzine posle tog batinjanja mozes slobodno da zaboravis).
Taktika koja je meni upalila jeste da svog lika (koji je inace tank) postavim da prima batine ako ogre napadne direktno dok kontrolisuci Morrigan vrtim ogrea u krug sto duze, pritom bacajuci ledene (a i ostale) magije na njega. Posle par neupesnih pokusaja uspeo sam da ubijem ogrea bez gubitka ijednog clana partija. Ukoliko tvoj char nije tank onda tu ulogu nameni Alistairu i obavezno koristi legalne citove tj. DLC iteme (ima link na PM ).
|
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Newcomer
|
Puno hvala!!Probacu, pa valjda ce mi nesto upaliti. |
|
|
|
|
|
#1016 | |
|
Newcomer
|
Citat:
![]() Vratio sam se poslednji put da vidim sta mi je promaklo i sasvim slucajno mi se na tlu pojavio znak da je tu marker ! Ja sam sve vreme trazio neku stvar koja je vidljiva i samo zasvetli kada predjes pointerom .Posle je vec bilo lako.Danas sam citavo popodne igrao i mnogo je dobro,neobicni likovi,interakcija, razgovori, borba mi jos malo teze ide,taktiziranje i slicno,ne znam da podesim sve ono za party,jer kada pojedinacno vodim svakog lika u borbi,prodjemo bolje nego kada pustim da odrade sami,sto nije lose ali iziskuje puno kliktanja.Ne znam za sta mi sluze oni balsami, tj.kada i od koga dobijam cold,kada nature i sl. damage,to jos moram da proucim, ali sve u svemu, super je.Hvala na savetima ! Poz. |
|
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Newcomer
|
Iz manual-a:
Damage to your party is red, no matter what the type Physical damage—from your party’s normal attacks or from abilities—is white Fire damage is orange Cold damage is blue Nature damage is medium green Electricity damage is yellow Spirit damage is purple Healing is bright green prefixed by a + symbol Any type of elemental damage that is additional to an attack’s normal damage (from enchantments, for example) is also indicated with a + symbol |
|
|
|
|
|
#1018 |
|
Member
|
Da bi se sto bolje upoznala sa mehanikom igre prvo pročitaj osnovni manual http://rapidshare.com/files/302000080/Manuals.zip.html
A posle pređi na zvanični strazrgy guide http://rapidshare.com/files/30253584...e.Strategy.rar Ako ih dobro proučiš i shvatiš bez problema ćeš moći da igraš i na većim težinama. |
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Member
|
Ja sam odabrao da budem Primal Mage, dakle, da nanosim damage (slichno shto je i Evocator wizard u NWN) i mogu da vam kazem da je balans skroz drugachiji -
dok sam u NWN sa elemental & magic damage caster-om mogao bukvalno bez party-ja da predjem celu igru, i to da se sprdam bukvalno - Primal caster u DAO je slab ko du*pe. sada sam na 20%ak posto igre, trenutno sam u redklifu, da spasem Arl Aeomn-a, i odbrana sela od andedova je bio pretezak posao. kad sam ostao bez mane i napitaka, morao sam da trchim u krug da bi Shale, dzukela i Alesiter pobili ove shto me jure. eto, ljudi kukaju kako im je Aleister slab, meni je on najkorisniji u igri, jer bukvalno SVE ide njemu na ruku - Gray Warden komplet ima vec sad na 8mom nivou (iz wardens keep-a od sophia-e) a pritom je lik templar, koji ima odlichne bonuse na te kombinacije, sve najjache shto se nalazi na pochetku igre pasuje za njega (unikatni shtit i mach, warden komplet ) a pritom je pricha takva da mu mnogo lako podizesh influence, te dobijash i bonuse na to. pritom sam mu soketovao i mach, kod onog autiste patuljka (odradjuje soket i kad ga nema) te lik sabija. Shale-a sam momentalno uzeo zbog humora, Golem je prejak, sve vreme umirem od smeha. Psa vodim jer, ne znam dal je vishe od 3% interneta izvalilo - pas pronalazi suludo kvalitetne predmete svugde gde prodje, samo je fora da ga promptujete da to uradi (preko 10 golda ide njemu na ruku, staff i pojas sam nashao a da bolji nemaju, tako shto mi dzukac doneo) iako sam na samom pochetku, to jes, tek skupljam ekipu za borbu protiv blight-a (preshao dva DLC-a i tek sad u redklifu) kapiram da mi ne pada napamet da vodim rogue-a, kolko god da je iritirajuca chinjenica da nema Bash na kovchege. eto, par nekih mojih razmishljanja, kao iskusni RPG plejer, javicu se kasnije, kad podignem lika na jachi nivo.
|
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Member
|
Pazi ... nabobali ste igru DLC-ovim i pricate kako je Alistair jak ... jes ..probaj bez DLC i shale pa ces videti sta se desava ... probaj da igras na defualtu bar do 50 igre pa pricaj o " znanju budzenja lika " ... imas samo realno 3 boda za budzenje u levelovanju sto je dosta malo ...a ima bogami da se naigra izmedju levela ... kod mene Alistair uvek prvi padne od ekipe ... e sad ne znam gde vi stavljate poene ali osim snage i zdravlja i stamine ne znam ni gde bih stavio posto mu dexterity ne igra veliku ulogu.
Po meni Lik razvijen u Dexterity bi trebalo da ima vise " snage " od tenka zato sto BI TREBAO da je u stanju da Dodge-uje i izbegava udarce i samim tim duze traje u borbi. E sad ... mozda da probam i ja te DLC pa kad ga nagruvam da se i ja hvalim , kod mene je Sten puno jaci fighter opet ... probajte bez DLC pa da vidimo
|
|
Strength and Honor & HP Nikad i Nigde Menjao vkozomar : 21.11.2009. u 11:50 |
|
|
|
|
|
||||||
![]() |
| Bookmarks |
| Dodatne funkcije teme | |