![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Dodatne funkcije teme | Način prikaza |
|
|
#1 |
|
VIP member
|
Pitam jer sam pogledao garanciju volana i uocio cenu od 7020,00din na dan 4.7.2008.
Danas taj isti volan u ISTOJ radnji kosta 16983,45din !!! Pitam jer su svuda u svetu popusti a kod nas je cena identicnog proizvoda 2,4X VEĆA Na Amazonu isti volan kosta $81,48 odnosno njegova cena nije se povecala na svetskom nivou (toliko je i prosle godine) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Newcomer
|
to jeste deranje ,ali naspram onome sta nama rade u Republici Srpskoj,to je skoro POKLANJANJE
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Nije to dranje,nego je to nova politika Logitecha o podizanju cena.Isto je i sa zvucnicima i ostalim njihovim proizvodima...ima negde na forumu ali sad ne mogu da nadjem.
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP member
|
Pa zašto onda nije i na Amazonu 10% vise
(inace Logitech je izrazio zelju da poveca cenu 10%, to je 700din+PDV a sta cemo sa ostatkom???) U Nemackoj je €72,95 - ni tamo nije povecano samo kod nas... 2,4x |
|
Menjao I_L_I_J_A : 26.03.2009. u 21:20 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Citat:
I naravno,cene u inostranstvu i ovde se ne mogu porediti,Peca je to jako lepo objasnio na sajtu.
|
|
|
If Chuck Norris had been a Spartan the movie would have been called "1" Menjao scouser : 26.03.2009. u 21:30 |
||
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
pa nista... necemo im to kupovati pa neka istrune u magacinu
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
A evo i još svežijeg primera:
ja sam taj isti volan u Gigatronu 23.12 kada je evro bio 85.6 din platio 7360 din a sada je evro 95 a volan košta 16983 din. To se ne može objasniti ni kursom evra ni Logitech-ovim povećanjem ako je ono samo 10%, a ni dolar se nije pomerao u odnosu na evro u tom periodu... |
|
|
|
|
#8 | |
|
Member
|
Citat:
Panika oko ekonomske krize nabija kurs kod dobavljaca (niko nece da plati robu na vreme jer niko nema para i ziralni kurs ide sky-high) koji se prevaljuje na maloprodaje, a one dalje na krajnje kupce. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
oduvek su drali sa cenama u srbiji, a najgore je sto tome nece biti kraja u skorije vreme
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
Vas dvojica/trojica koji "branite" cene, barem se slozite sa samim sobom i do kraja pogledajte sta ste napisali..
pogotovu scouser, cije pisanje nema logike cim se malo stavi na papir Covek lepo da cenu u evrima u Nemackoj, ti pominjes dolar +20, evro/dinar +20... opet to je x1.4 a ne x2.4 kao sto je razlika u ceni ![]() BTW, Q6600 - 160e sada Milina Ovo bre kao da je Forex market, kupis prosle godine prodas ove - i zaradis ccc
|
|
Apple sux:http://forums.2cpu.com/showpost.php?...82&postcount=8 Kina prodala samo 5 iPhone-a za 2 nedelje! http://tinyurl.com/yeatzec Menjao alfaunits : 26.03.2009. u 23:56 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Newcomer
|
Pogledaj moju konf..Kupio sam je u oktobru prosle godine,napravio sam racunicu da je sada prodam kao polovnu,opet bi zaradio 15-20.000 RDS.
Za sada jedino sto vredi kupovati od komp. teh. je u Megamarketima,kad nadjes na snizenju. |
|
|
|
|
#12 |
|
Member
|
Doduse sad sam video da je i Nemackoj cena 160e najmanja za Q6600
|
|
|
|
|
#13 |
|
Member
|
Navedi mi jedan razlog zbog koga ne bi trebalo da nas deru ?
Banalan primer je sledece: Prazna slim kutija za cd/dvd u jednom veelikom domacem lancu je "samo" 19.- dinara. Svi znamo kolika je cena u normalnoj prodavnici. Sta reci za skuplje stvari. Dok je monopola bice i para. |
|
|
|
|
#14 |
|
VIP member
|
Evo ja sam kupio pre 4 meseca wd mybook 500gb u winwin za 6700dina, sada je u Comtrade-u 12000din!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#15 |
|
Member
|
E zato ja više ni ne kupujem ništa!!!
|
|