![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Dodatne funkcije teme | Način prikaza |
|
|
#1 |
|
Member
|
iPod touch restore greska ????
Evo u cemu je problem.
Hteo sam da updateujem verziju 1.1.12 na noviju preko iTunes-a. Pocne on da skida i prikaze da je nova verzija 1.1.15, ok ja potvrdim i on krene da radi. Medjutim na kraju prikze poruku koja je u attach-u(poruka1.jpg) i tu stane. iPod ne moze da podigne sistem, samo moze da udje u mod za restore. Imam najnoviji iTunes, probao sam sa resetom,skinuo sam sa neta verziju 1.1.12 i probao nju da restorujem ali nece. Ja ne znam sta jos mogu da probam. Jel ima neko neki predlog? U pitanju je iPod Touch 8gb 1gen. |
|
Menjao Eclipse : 13.03.2009. u 01:59 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Mali pomak, ali samo mali :-(
Vise mi ne prikazuje gresku 1604, sad krene da restoruje firmware, ali to traje i traje. Koliko obicno treba vremena da se restoruje firmware? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
Na forumu od: Feb 2002
Poruka: 1.307
|
moj predlog ti je da skineš firmware sa neta i da ga manuelno restore-uješ (držiš shift dok klikćeš na 'restore' u iTunes-u i onda ga usmeriš na fajl koji si skinuo)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Probao sam, skinuo sam 5-6 firmware-a i opet nikako da zavrsi.
Juce sam ga pustio celu noc i nista :-) U log file-u uvek stane kod linije: 2009-03-14 00:25:44.015 iTunes.exe[XXXXX]: <Restore Device XXXXXXX>: operation 13 progress 0 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
Na forumu od: Feb 2002
Poruka: 1.307
|
a da ti ipak napišeš mail korisničkom servisu i da im sve lepo objasniš? čisto da još više ne bi sjebao iPod...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
:-) Kome da napisem?
U Srbiji nemamo nikakvu podrsku za iPod. Zovem juce ovlascene servisere sa sajta i niko nije cuo za grske tipa 1604 i sl, a pogledajte strane forume, prepuni sa tim problemima. Na apple-ovom sajtu nigde nema mail za support. Ostala mi je jos jedna solucija, da probam da ga restorujem sa nekog Mac-a, ali gde da nadjem Mac :-( |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VIP member
|
Iskljuci sve preostale USB uredjanje, nemoj da ides preko USB HUB-a, nemoj da koristis prednje USB portove
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Moderator
|
Probaj iz DFU moda
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Member
|
Probaj restore iz DFU moda na drugom racunaru. iTunes ti najverovatnije pravi problem. Mozda ces uspeti i na svom racunaru ako kreiras novog korisnika ali cisto sumnjam. Probaj na drugom racunaru, to ti je i ovako 10min posla.
![]() Ako bas nemas drugi racunar da probas idi u C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates i move-nes fajlove na drugo mesto za slucaj da ne radi metod. Upali itunes , telefon mora da ti bude u DFU modu i pusti ga da sam download-uje firmware i da odradi restore. |
|
Dell Boy Menjao ipin : 16.03.2009. u 14:39 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Member
|
Sve sam probao prijatelju, i drugog usera administratora i drugi racunar....
Bio sam juce u Vuka Karadzica u to ovlascenom servisu i prodavnici apple stvarcica. Objasnio sam decku u cemu je problem, i ostavio ipod touch na 1h i otisao sa drugom na pice. Vratio se, i decko kaze da je ceo restore prosao bez problema na njihovom Mac-u :-) 'em mi je instalirao najnoviji software 2.2.1 'em mi nista nije naplatio. Za svaku preporuku. Problem resen :-) |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Member
|
Mozda si mu radio jailbreak......pa mu je tada taj softver sa kojim si to radio menjao baseband ili bootloader, a u medjuvremenu si probao da ga apdejtujes na novi firmware....i sada ne moze da ti radi restore na fabrichki firmware...
U principu, ne razumem se preterano u ipod, ali ja sam imao slichnu situaciju na iphone-u, kada sam probao da ga apdejtujem preko itunes-a, a trenutni firmware je bio "dzejlbrejkovan"...pa mi je pokazivao posle toga onu restore slichicu(kao kod tebe druga slika) |
|
|
|
|
||||||
![]() |
| Bookmarks |
| Dodatne funkcije teme | |
| Način prikaza | |
|
|