![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Dodatne funkcije teme | Način prikaza |
|
|
#1 |
|
Newcomer
Na forumu od: Apr 2007
Poruka: 9
|
asus notebook
Da li neko ima losih iskustava sa laptop-ovima ovog brenda?Kakvo je uopste vase misljenje o njima?Zanimaju me laptop-ovi od oko 600e.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Moj drugar ima nekog Asusa i zadovoljan je.
Oni imaju sirok izbor, pa treba videti sta ti se najbolje uklapa u tvoje zahteve. Inache Asus ti spada u Top 10 proizvodjacha laptopova na svetskom nivou. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Newcomer
|
svidela mi se npr ova konfiguracija:
Specifikacija Procesor Intel® Core™2 Duo T5750 2.0GHz 2MB FSB667 Memorija 3072MB (3GB) DDR2 667MHz HDD 250GB SATA 5400rpm Monitor 15.4" WXGA 1280x800 Crystal Brite Grafička karta ATI Mobility Radeon HD3470 256MB CD/DVD DVD RW Dual Layer Zvučna karta 16-bit Sound Card Zvučnici Stereo Speakers Modem V.92 56k Fax Modem Mrežna karta 10/100/1000 Gigabit Lan Wireless 802.11 a/b/g/Draft-N Operativni sistem Bez operativnog sistema Baterija 6 cell batt.(do 150 minuta) Težina 2.6kg Dodaci i raspoloživi konektori Bluetooth Integrisan Bluetooth Card Reader Integrisan 8-u-1 čitač kartica (SD Memory Card, Memory Stick, Memory Stick PRO, MultiMediaCard, SmartMedia Card, Memory Stick Duo, xD-Picture Card) USB 4 AudioOut 1 MicIn 1 ExpressCard slot (34/54mm) 1 Modem (RJ 11) 1 LAN (RJ 45) 1 Analogni VGA 1 DVI 1 Web Camera Integrated 1.3 Megapixels Video Camera Garancija 24 meseca |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Ne znam koja je lova u pitanju, ali deluje OK. U svakom sluchaju bitno da nije integrisana kartica i da je Core2Duo procesor. Sve ostalo je manje bitno.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Newcomer
|
cena je oko 56000 dinara
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Evo ovako:
Ja imam vec oko 1.5 godina Asus-ov laptop. U pitanju je a9rp. To je entry model laptopa. Meni licno treba samo za exel i za matlab (matricni racun) i imam samo pohvale. Nikada nista nije "zaskripalo" na njemu. A sa obzirom da je to donji deo trzista, sve iznad moze da bude samo bolje. A moj kolega ima neki asus iz g2s serija (to je jedna od najboljih serija) i kod njega je isto sve vrhunski odradjeno. Moje preporuke Cao |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
Na forumu od: Oct 2007
Poruka: 1.199
|
Ja sam ponosni vlasnik A6kt modela, i jedina mala zamerka je to shto je turion na 1800 pa zna neki put da se ugreje, ali za to sluzhi beshumni eksterni cooler master i sve je ok.
http://www.asus.com/products.aspx?l1...35&modelmenu=1 Imam 1gb ram-a i 120gb hdd i naravno grafiku koja se ne nalazi tako chesto u ponudi a to je x1600. Uglavnom noviji modeli od komponenti imaju "neshto bolje" ali uvek se zakine na toj grafici..pitam se zashto !?!? Cena, prava sitnica
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
hello86, o kom modelu se radi i gde ima da se kupi po toj ceni? za te pare radi se o dobroj kupovini.
mada, ati hd3470 zamenjuje hd2400xt i slabiji je od hd2600. HD3450 menja HD2400Pro HD3470 menja HD2400XT HD3650 menja HD2600Pro/XT |
|
Menjao LowRadiation : 27.04.2008. u 20:11 |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Newcomer
|
Posedujem ASUS X50V dva meseca i zadovoljan sam, iako on u sebi ima Intelov CoreDuo procesor sa 2x1.73GHz, konkretno model T2250. Nisam bio u mogucnosti da izdvojim vise novca i kupim neki od Core2Duo modela koji su bili znacajno skuplji. Grafika je Ati Radeon X2300 128MB, koja nije nista specijalno, ali radi posao. HDD je 160 GB, memorija je 2GB, a od opreme poseduje: DVI Port (DVI-D), VGA Port, RJ11 Modem, LAN, 4 x USB 2.0, WLAN 802.11b/g, 56K S/W modem, Card Reader MMC/ SD/ Mini-SD /XD (4 in 1),Web camera 1.3 Million Pixels. Dobio sam i Vistu Home Premium uz njega. Racunar je solidne izrade, mada bi po meni plastika oko samog display-a mogla biti za nijansu kvalitetnija. Autonomija je odlicna, ekran solidan (prosek u klasi, boje su dobre i prijatne za oci), mada je tastatura moga biti i bolja. Postoji malo ugibanje, ali nista strasno. To je jedina zamerka koju imam za tastaturu. Zagrevanje je primetno jedino u blizini touchpad-a, ali je to zanemarljivo. Sam racunar se malo greje cak i u uslovima maksimalne opterecenosti, kada i dalje ostaje vrlo tih. Sve u svemu, po meni Asus pravi solidne racunare po pristupacnoj ceni i dobroj garanciji.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Newcomer
|
Citat:
|
|
|
Menjao hello86 : 03.05.2008. u 06:18 |
||
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Member
|
Citat:
Кључна ствар у спецификацији недостаје, а то је чипсет. Уграђен је неки SiS чипсет...
|
|
|
byMaX: iPhone 3GS je ubedljivo najbolji telefon koji postoji, 06.01.2010. 17:20
|
||
|
|
|
|
|
#12 |
|
Newcomer
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Member
|
zato sto je najsporiji, ali to su zaista nebitne razlike. radi se o odlicnoj kupovini, definitivno.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Member
Na forumu od: Jan 2005
Poruka: 1.036
|
radio najvise sa asusu a3500 i mogu ti reci da ono shto si platio si i dobio.
Jedino shto mi je nekako tanak za mobilnost tako da sluzi kao desktop masina. Naime slab je i chini mi se neoptoran za nosenje na duze staze. Ako ti je potrebna veca mobilnost i nosenje u rancu mislim da treba da se odlucis za neshto robusnije. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Newcomer
|
Citat: