Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

Hi-Cookie approved

Test: Gigabyte GA-X99-SOC Champion

Hardver 17.02.2015 11:14 0

Zaključak

Zaključak za ploču poput ove je jako teško napraviti na osnovu od onoga što se u regularnim uslovima može iskusiti. Jednostavno, nije moguće suditi o formuli na osnovu iskustva njene vožnje na ulicama Beograda. Nema svetla, prebrzo ide, ima jedno sedište i nije udobna, ali tamo gde treba da se pokaže postiže rekorde. Slična priča je i sa Gigabyte X99 SOC Champion pločom, koja u regularnim okolnostima ne briljira, jer u većini aspekata ima modela sa više opcija. Na primer, UD7 ima WiFi i brojne konekcije, originalni SOC Force veći broj prekidača i svi X99 modeli imaju osam DIMM slotova.

gigabyte_x99soc_champion_026_s.jpg

Zaključak za ploču poput ove je teško napraviti na osnovu od onoga što se u regularnim uslovima može iskusiti

To nam govori da je reč o ploči namenjenoj korisnicima kojima su overklok performanse ispred svega i koji žele da krenu stopama Hi-Cookie-a i ostatka društva koje je postiglo rekorde u nekoliko disciplina. Dakle, ukoliko ste u potrazi za "civilnim" modelom slobodno nastavite dalje, ali ako želite maksimalan broj overklok opcija i planirate da se bavite "ekstremnim" overklokom GA-X99-SOC Champion je verovatno najbolji izbor koji možete da napravite.

gigabyte_x99soc_champion_award_s.JPG


Prednosti:

- Kvalitet komponenti
- Broj overklok opcija


Nedostaci:


- 4 DIMM slota
- Malo konektora na zadnjem panelu
- Manje kontrola za overklok na samoj ploči u odnosu na SOC Force


Matičnu ploču na test ustupio Gigabyte.

Gigabyte GA-X99-SOC Champion

  • Proizvođač Gigabyte
  • Platforma Intel
  • Broj memorijskih slotova 4
  • PCI 0
  • SATA 3Gbps 0
  • Nema cene

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Vesti

TOP KOMENTARI

Testovi

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.