Greška

Došlo je do greške.

SBB D3 GO - Televizija u pokretu

18.03.2012 17:08 | 1936 Multimedija
SBB D3 GO - Televizija u pokretu

Tehnologije praćenja televizijskog programa napreduju velikom brzinom, a kompanija SBB uspešno korak sa vremenom, između ostalog i tako što je nedavno predstavila svoju novu D3 GO uslugu. Radi se o servisu koji omogućava pristup TV sadržajima, preko različitih mobilnih uređaja kao što su tablet ili smartfon, a podržani su i Apple i Android uređaji. Pored ovih mobilnih uređaja, podržano je gledanje i preko laptop ili desktop

SBB D3 GO - Televizija u pokretu

Dragoljub Radovanović

Test: SBB D3 GO - Televizija u pokretu

Krajem januara meseca, imali smo to zadovoljstvo da prisustvujemo prezentaciji na kojoj je po prvi put prikazana potpuno nova usluga kompanije SBB - D3 GO. Radi se o usluzi koja je namenjena ljubiteljima televizije i koja omogućava pristup TV sadržaju preko različitih uređaja. Uređaji koji su podržani od strane ove usluge mogu biti mobilni uređaji, kao što su tableti i smart telefoni proizvođača Apple, ili svih ostalih proizvođača koji koriste Google-ov operativni sistem - Android. D3 GO servis takođe možete pratiti i preko laptop ili desktop računara, sa Windows ili Mac operativnim sistemom.

Što se tiče mobilnih uređaja proizvođača Apple, uslugu D3 GO možete koristiti na svim iOS uređajima, kao što su iPad, iPhone ili iPod Touch. Jedini uslov koji postoji kod ovih uređaja, je da njihova verzija iOS operativnog sistema ne bude niža od verzije 4.2.


 

Sa druge strane, možete i koristiti uređaje sa Google Android operativnim sistemom, uzmimo na primer uređaje proizvođača Samsung, kao što su Samsung Galaxy Tab modeli raznih dijagonala, različiti modeli smartfona kao što su Samsung Galaxy S, S II i Galaxy Note... ili bilo koje druge modele tableta i smartfona raznih proizvođača Asus, HTC, LG, Motorola... Dakle, model i proizvođač uređaja nije bitan, sve dok na sebi ima Android operativni sistem. Jedini zahtev, kao i kod Apple uređaja, je da njihova verzija operativnog sistema ne bude niža od određene verzije - u ovom slučaju to je 2.2 (Froyo).Treća alternativa gledanja televizijskog programa putem D3 GO usluge dolazi u vidu laptop ili desktop računara, bilo da je slučaj o računaru sa Windows, ili sa Mac OS-om. Browseri koji su zvanično podržani od strane D3 GO servisa su Internet Explorer 9, Firefox 3.5+, Chrome 10+ i Safari 4+.NecaBG Član postova: 490
Ja pisao telenoru na fb, oni kažu da im se niko do sada nije žalio na taj problem. Od kada im je onaj dan ( telenoru ) pukao net, od tada su nastali problemi. Npr preko mts mobilnog neta mi otvori sk kanale, a preko telenora neće. Znači da su oni nešto zabrljali. Da li neki proxy ili šta već, ko će ga znati. Pisaću ujutru i sbb-u pa ću videti.
acapn91 Novi član postova: 121
Meni od juče neće nijedan kanal da radi. Do pre par dana su skoro svi kanali (bez sk, HBO, Fox..) radili na Telekomovoj mreži, od juče mi za svaki kanal kaže da nije moguće gledati kanal i da pozovem korisnički servis. Ima li još neko ovakav problem?
Sent from my Le X820 using Tapatalk
Inače post ^ se odnosi na laptop, na telefonu sve radi najnormalnije.
Sent from my Le X820 using Tapatalk
Masha991 Novi član postova: 134
Isto imam problem sa D3GO na desktopu. Na Mozilli kad instaliram onaj plugin nece uopste da se ucita stranica d3go.tv, loaduje se mnogo dugo i nikako da se otvori. Imam poslednju verziju Mozille. Na Internet Exploreru sam instalirama plugin i pustim program, ali sve sto vidim je crni ekran i izadje mi popup kao, da biste gledali kanal pretplatite se pozivom na broj... Sta je problem?
toda81 Član postova: 39
Imam d3go i ok radi na laptopu, ali imam problem na desctop racunaru jer mi uporno izbacuje neku gresku Došlo je do greške, kod=15 (VCAS No Key)
Na oba racunara koristim mozzilu, vidi se da je aktian plugin, ali na desctopu izbacuje tu gresku. Probao sam sa reinstal mozille i brisanjem foldera iz AppData i ponovnim instaliranjem mozille i plugina, ali se javlja isti problem. Koristim eset smart security av. Cak sam probao da iskljucim eset, ali se i dalje javlja isti problem. Da li postoji neko resenje?
laksativ Novi član postova: 97
Citiram korisnika: NecaBGMeni neće nikako da radi od pre 3 dana. Probao sam i da se izlogujem pa ulogujem i opet ništa. To se dešava od onog dana od kada je telenoru pukao net. Koga tačno da zovem zbog problema sa d3go? Sbb da opet pusti preko telenorove mreže, ili telenor?
Sbb. Mada je poslednja tri dana nisam probao... Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Telekom Srbija: Open IPTV usluga, Telekom 3D kanali

Retrospektiva multimedija - maj 2012

  • Povezane teme:
10304
10305
10306
10307
10308
10309