Greška

Došlo je do greške.

SBB D3 GO - Televizija u pokretu

18.03.2012 17:08 | 1960 Multimedija
SBB D3 GO - Televizija u pokretu

Tehnologije praćenja televizijskog programa napreduju velikom brzinom, a kompanija SBB uspešno korak sa vremenom, između ostalog i tako što je nedavno predstavila svoju novu D3 GO uslugu. Radi se o servisu koji omogućava pristup TV sadržajima, preko različitih mobilnih uređaja kao što su tablet ili smartfon, a podržani su i Apple i Android uređaji. Pored ovih mobilnih uređaja, podržano je gledanje i preko laptop ili desktop

SBB D3 GO - Televizija u pokretu

Dragoljub Radovanović

Test: SBB D3 GO - Televizija u pokretu

Krajem januara meseca, imali smo to zadovoljstvo da prisustvujemo prezentaciji na kojoj je po prvi put prikazana potpuno nova usluga kompanije SBB - D3 GO. Radi se o usluzi koja je namenjena ljubiteljima televizije i koja omogućava pristup TV sadržaju preko različitih uređaja. Uređaji koji su podržani od strane ove usluge mogu biti mobilni uređaji, kao što su tableti i smart telefoni proizvođača Apple, ili svih ostalih proizvođača koji koriste Google-ov operativni sistem - Android. D3 GO servis takođe možete pratiti i preko laptop ili desktop računara, sa Windows ili Mac operativnim sistemom.

Što se tiče mobilnih uređaja proizvođača Apple, uslugu D3 GO možete koristiti na svim iOS uređajima, kao što su iPad, iPhone ili iPod Touch. Jedini uslov koji postoji kod ovih uređaja, je da njihova verzija iOS operativnog sistema ne bude niža od verzije 4.2.


 

Sa druge strane, možete i koristiti uređaje sa Google Android operativnim sistemom, uzmimo na primer uređaje proizvođača Samsung, kao što su Samsung Galaxy Tab modeli raznih dijagonala, različiti modeli smartfona kao što su Samsung Galaxy S, S II i Galaxy Note... ili bilo koje druge modele tableta i smartfona raznih proizvođača Asus, HTC, LG, Motorola... Dakle, model i proizvođač uređaja nije bitan, sve dok na sebi ima Android operativni sistem. Jedini zahtev, kao i kod Apple uređaja, je da njihova verzija operativnog sistema ne bude niža od određene verzije - u ovom slučaju to je 2.2 (Froyo).Treća alternativa gledanja televizijskog programa putem D3 GO usluge dolazi u vidu laptop ili desktop računara, bilo da je slučaj o računaru sa Windows, ili sa Mac OS-om. Browseri koji su zvanično podržani od strane D3 GO servisa su Internet Explorer 9, Firefox 3.5+, Chrome 10+ i Safari 4+.Universe Član postova: 755
Da li još neko ima problem sa sinhronizacijom slike i zvuka na N1 HD kanalu?
Ovo mi se dešava samo sa d3go i samo na ovom kanalu, gde se tačno vidi kako slika kasni u odnosu na zvuk.
Standardni N1, kao i ostali kanali bilo da su HD ili ne, nemaju ovaj problem.
Kada gledam preko TV-a, takođe je sve u redu.
Izvinjavam se ako je već bilo reči o ovome, nisam čitao ceo tred.
zholinho Član postova: 989
Ipak ne. Juče je radilo, danas više ne radi.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
zholinho Član postova: 989
Nisam pratio da li se pisalo, meni d3go radi na računaru preko telekomovog neta, tj rade svi kanali. U stvari nisam probao baš sve, al rade neki koji pre nisu radili.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
SlobaL Član postova: 428
Preko mifi-ja proradilo, do pre par dana nije moglo, tj. nisu radili FOX kanali, SyFy, Discovery, BBC i ostali koji su odbijali da rade van SBB mreže.
NecaBG Član postova: 541
Kod mene radi ali SAMO kada stavim karticu u mobilni. Preko mifi-ja neće i dalje. Do kraja Januara sam BEZ problema gledao sve kanale preko mifi-ja. Ako i meni ovo ne poprave, gasim telenor net broj u Aprilu i ćao. Zvao sam i SBB čude se kako su mi radili kanali skoro godinu dana, i kako mi još uvek rade preko telenor mobilnog neta.Isti apn koristim, nema proxy servera ali preko mifi-ja neće pa neće.
@SlobaL jel radi i preko mifi-ja ili samo kada je kartica u mobilnom?

Telekom Srbija: Open IPTV usluga, Telekom 3D kanali

Retrospektiva multimedija - maj 2012

  • Povezane teme:
10304
10305
10306
10307
10308
10309