Greška

Došlo je do greške.

SBB D3 GO - Televizija u pokretu

18.03.2012 17:08 | 1915 Multimedija
SBB D3 GO - Televizija u pokretu

Tehnologije praćenja televizijskog programa napreduju velikom brzinom, a kompanija SBB uspešno korak sa vremenom, između ostalog i tako što je nedavno predstavila svoju novu D3 GO uslugu. Radi se o servisu koji omogućava pristup TV sadržajima, preko različitih mobilnih uređaja kao što su tablet ili smartfon, a podržani su i Apple i Android uređaji. Pored ovih mobilnih uređaja, podržano je gledanje i preko laptop ili desktop

SBB D3 GO - Televizija u pokretu

Dragoljub Radovanović

Test: SBB D3 GO - Televizija u pokretu

Krajem januara meseca, imali smo to zadovoljstvo da prisustvujemo prezentaciji na kojoj je po prvi put prikazana potpuno nova usluga kompanije SBB - D3 GO. Radi se o usluzi koja je namenjena ljubiteljima televizije i koja omogućava pristup TV sadržaju preko različitih uređaja. Uređaji koji su podržani od strane ove usluge mogu biti mobilni uređaji, kao što su tableti i smart telefoni proizvođača Apple, ili svih ostalih proizvođača koji koriste Google-ov operativni sistem - Android. D3 GO servis takođe možete pratiti i preko laptop ili desktop računara, sa Windows ili Mac operativnim sistemom.

Što se tiče mobilnih uređaja proizvođača Apple, uslugu D3 GO možete koristiti na svim iOS uređajima, kao što su iPad, iPhone ili iPod Touch. Jedini uslov koji postoji kod ovih uređaja, je da njihova verzija iOS operativnog sistema ne bude niža od verzije 4.2.


 

Sa druge strane, možete i koristiti uređaje sa Google Android operativnim sistemom, uzmimo na primer uređaje proizvođača Samsung, kao što su Samsung Galaxy Tab modeli raznih dijagonala, različiti modeli smartfona kao što su Samsung Galaxy S, S II i Galaxy Note... ili bilo koje druge modele tableta i smartfona raznih proizvođača Asus, HTC, LG, Motorola... Dakle, model i proizvođač uređaja nije bitan, sve dok na sebi ima Android operativni sistem. Jedini zahtev, kao i kod Apple uređaja, je da njihova verzija operativnog sistema ne bude niža od određene verzije - u ovom slučaju to je 2.2 (Froyo).Treća alternativa gledanja televizijskog programa putem D3 GO usluge dolazi u vidu laptop ili desktop računara, bilo da je slučaj o računaru sa Windows, ili sa Mac OS-om. Browseri koji su zvanično podržani od strane D3 GO servisa su Internet Explorer 9, Firefox 3.5+, Chrome 10+ i Safari 4+.brzibg Član postova: 312
@shamanNS Hvala na info!
Drakenzen Član postova: 884
Citiram korisnika: SlobaLProšao 15. januar, prošla i novogodišnja akcija, sad možeš gledati sve kanale samo iz SBB i Telenor mreže.
Takođe može i iz mts mreže.
shamanNS Član postova: 990
I kod mene na ta 2 Fox-a ne radi "premotavanje" (radi na Fox i Fox Movies). Verovatno su nešto zeznuli na serverima pa nije ni snimljen sadržaj za ta 2 kanala.
Error 8 (No data).
brzibg Član postova: 312
D3Go mi je danas pukao skroz. Oko 14h nista nije radilo uz gresku da proverim internet konekciju (koji je radio normalno). Cak i sad kad hocu da premotam nesto iz tog perioda na Fox kanalima (npr. Burn notice na FOX Crime-u ili Love or list na FOX Life) izbacuje istu gresku. Da li i vi imate isti problem?
fff111 Novi član postova: 2
Ahaam nista onda,hvala na brzom odgovoru

Telekom Srbija: Open IPTV usluga, Telekom 3D kanali

Retrospektiva multimedija - maj 2012

  • Povezane teme:
10304
10305
10306
10307
10308
10309