Greška

Došlo je do greške.

Obavezni set aplikacija za Android

18.02.2014 20:18 | 1365 Software/Web
Obavezni set aplikacija za Android

Android mobilna platforma iz godine u godinu postaje sve razvijenija, ne samo po korisničkom interfejsu i iskustvu u radu, nego i po svom ekosistemu, odnosno količini i upotrebljivosti aplikacija, kao i njihovoj inovativnosti. Broj kvalitetnih naslova nastavlja da raste, tako da se u ovom trenutku može naći široka lepeza lepo dizajniranih, korisnih i zanimljivih aplikacija. Ovom prilikom dotičemo se teme koje su to obavezne aplikacije koje bi trebalo imati na svom Android uređaju

Obavezni set aplikacija za Android

Dragoljub Radovanović

Ukoliko ste svež korisnik u svetu mobilnih uređaja sa Android operativnim sistemom, i ne znate koje su to aplikacije koje vredi instalirati, ovaj članak će vas uputiti u pravom smeru. Naravno, tekst koji se nalazi pred vama nije isključivo namenjen početnicima, jer od njega koristi mogu imati i razni drugi korisnici, a pogotovo oni koji nisu previše istraživali Google Play prodavnicu.

Razloga za to je puno. Ogroman broj Android aplikacija generiše strahovitu količinu "šuma", što destimuliše redovno praćenje scene. Takođe, postoje korisnici koji su sa dužim stažom i koji nisu previše istraživali Google Play prodavnicu nakon određenog perioda eksperimatisanja u inicijalnim fazama eksploatacije svojih Android uređaja. Na Google Play prodavnici se nalazi preko milion naslova, i zaista možete pronaći ogroman broj alternativa kod aplikacija iste ili slične namene.To naravno i nije toliko pohvalna stvar u apsolutnom smislu, jer se dešava da najveći procenat aplikacija nisu toliko kvalitene i vredne pomena. Istovremeno, kao što smo već spomenuli, mnogim korisnicima smeta takav tempo i pre ili kasnije većina nas se opredeli da ostavi po strani intenzivnije praćenje scene, te da povremeno upravo putem članaka kao što je ovaj dobije informacije o eventualnim novitetima i/ili značajnijim izmenama aplikacija koje su možda odranije dostupne. Logično, niko ne želi da se bavi nepopularnim i lošim naslovima na Play Store-u, već onim kvalitetnijim koji zaslužuju da budu preuzeti.Danas ćemo izdvojiti neke interesantnije aplikacije iz više kategorija, tačnije one koje po našem mišljenju svakako trebate da imate na svom Androidu. Ovde ćemo ukratko predložiti po par aplikacija u posebnim kategorijama - a pošto je teško odabrati koja aplikacija vrši najbolji posao, ponudićemo i alternativu. Naravno, alternativa je mnogo, ali one koje ćete videti u tekstu su one koje bi bile naš izbor. Ne bismo previše da dužimo, tako da odmah prelazimo na stvar.

VexMunja Član postova: 2363

Sent from S7
Jericho Vip member postova: 6259
You Tube Kids - za one koji imaju "sitnu decu", family-friendly verzija YT.
liman Član postova: 229
Odlična lampa,bez reklama i drugih smaranja.Od ASUSa.
Flashlight-LED Torch Light
--- link ---
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Šumadinac Users postova: 7608
Konačno !
LastPass makes multi-device access to your passwords free

--- link ---
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
alphablue597 Član postova: 921
Evo nekih koje su meni omiljene i koje najvise koristim, a koje nisu pomenute skoro.
Celestron SkyPortal - fantasticna aplikacija za one koji vole astronomiju. Ako ste nekada koristili google sky map, ovo je slicno samo bar 1000x detaljnije i bolje.
Es file explorer, verzija 4.0.4.9 mod - probao sam sve druge, ali ova jednostavno ima apsolutno sve sto vam treba, novije verzije su krs, pa i pro verzija.
WPS Office verzija 9.8.1 signed - ova verzija nema reklame niti bilo kakve druge gluposti.
QuickPic ver. 4.5.2 - legendarna...
Shazam lite - skoro su je izbacili, postoji na xda modovana verzija koja radi u svim zemljama (kucajte samo "shazam lite xda", prvi link).

Android aplikacije - srpski sport

Predstavljamo: Android KitKat 4.4

  • Povezane teme:
10504
10505
10506
10507
10508
10509